Mierzu Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Witam! Kolejny ulepek w tej skali. Składalność klocków lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Gratuluję efektu! Mocne kontrasty kolorów kamuflażu i washa ... nie rażą. "Składalność klocków lego" i niezły warsztat. Wypadałoby jednak wstawić siatki na pokrywie silnika i chłodnic no i poprawić reflektor ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) No no, bardzo ciekawie wymalowany. Kontrasty bardzo mi się podobają. Siatki nad wlotami powietrza by się przydały. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Nie chciało mi się bawić w waloryzację. Kupiony okazyjnie. A co nie tak z reflektorem? Wydłubany jest i zalany still water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Malowanie bardziej artystyczne ale ciekawe i podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Bardzo ładny model, wykonanie jak i reszta. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić, a chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Witam! Pięknie! Strasznie mi się podoba! Chyba coś sobie pomaluję w podobnym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Malowanie faktycznie bardzo ładne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Świetne malowanie i brudzenie. Umiar i wyczucie. Genialne! Gratuluję, nie tyle efektów co ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Dziękuję wszystkim za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Jeszcze moja: Zejebi.ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 A co nie tak z reflektorem? Wydłubany jest i zalany still water. Myślę, że "wydłubanie" można uzupełnić "żaróweczką" z koralika albo nawet z modeliny, pomalować jakimś silverem i to wszystko przykryć jakąś pozostałością "szkiełka" z innego zestawu lub użyć wycinaków do skóry odpowiedniej średnicy i pustych "listków" z folii acetatowej po tabletkacch.... Ja tak robię od lat!!! Zalewanie... nie umniejsza jednak ogólnego efektu... Jeden z lepszych modeli "Klima"! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Maja 2015 Autor Share Napisano 11 Maja 2015 Jako, że zdjęcia zostały omyłkowo przeze mnie usunięte, wstawiam nowe zdjęcia KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Przetrzyj jeszcze grzbiety gąsienic sreberkiem i koła jezdne. Będzie okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi