spiton Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Pięknie dałeś czadu. Mi się bardzo podoba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Mocno styrany, wygląda baaaardzo fajnie. Daj więcej fotek zeby pocieszyć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 OOO....jestem zaaaa ,naprawdę mi się podoba-super klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 ...ogólnie to jest taka baza, tzn ten śmigłowiec jest bardzo czysty, jeszcze go nie brudziłem Brawo !!!! takie deklaracje lobię !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Mi się bardzo podoba. Tylko mało zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 O ja! I widząc coś takiego brak mi słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Kilka uwag. 1. Oszklenie kabiny pilota jest integralne z kadłubem. 2. Jak chcesz zdjąć filtry przeciwpyłowe, to nie razem z dyszą wlotową. Toto "okrągłe" w środku można wyjąć i położyć obok, ale tylko to. Bez filtrów PZU wloty powinny wyglądać tak, jak na Mi-24A 3. Podstawka to chyba zbyt "zachodnia" jak na ruska. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Malowanie powoduje u mnie opad szczeny. Nie mogę się doczekać galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Jedziesz Staaary....jest suuuper .....ludzie czekają na model,opad łopat i pilota na kiblu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Jak dla mnie jest ogień z ... i siara z uszu! Rewelka jedynie pilot podłamany, że jego maszyna się na działania bojowe nie załapie. Wyszło Ci świetnie! Masz coś w planie jako następny model? czy niechęć do lepiactwa trwa nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Mnie się podstawka bardzo podoba, jak i cały model powykańczaj to i owo co powyżej pisali i dawaj galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Prawie ogród botaniczny ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 o rany Pawle... Bedzie sie działo. Nie dość, że Misiulek wygląda przednie, to jeszcze ekipa się szykuje. Podglądam i podziwiam. Dobre to takie... he he. Pozdro Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Dobry jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Szacun. Malowanie super a jak na drugi model aero to rewelacja. Jakbyś się urodził z aero w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Witam,śmigłowiec,malowanie oraz tytuł wątku piękne.Mam pytanie sam myślę nad zakupem modelu Mi-24 i oglądając malowania w instrukcji wydaje mi się że to które wybrałeś jest w opcji z pochłaniaczami ciepła?Pytam dlatego że wersja z tymi pochłaniaczami bardzo mi się podoba a jako laik mam problem które malowanie do niej wybrać aby było prawidłowo.Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję piękny symbol Afganu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Hej, jeśli chodzi o osłony rozpraszające to weź drugi wariant. Tylko że wtedy nie da się pootwierać silników i przekładni, ale przyznam szczerze że Hind traci na tych zabiegach, najbardziej podoba mi się ta jego zwarta sylwetka. Jeśli kiedyś wrócę do tematu to na pewno już nie będę go otwierał Pozdrawiam Heeeej zacny kolego-rozchmurz się .....i wracaj do tematu.....nie jesteś sam,jeśli chodzi o niechęć do modelarstwa.....ale to okres przejściowy ......chyba że mówisz o powrocie do Hinda...któregoś już z kolei-to wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Pewnie felgi bardziej przybrudzisz i zmatujesz opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Musze się "opatrzeć" żeby coś sensownego napisać ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Pojedź silnym matem po ubrankach. Torsy ostatecznie mogą być bardziej błyszczące. Precyzyjnie zbuduj kompozycje. Bo miałeś bardzo efektowny model Mi-24, a teraz trochę robi się burdelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Chłopaki zbudowane jak trzeba.....kobiety będą uwielbiać tą dioramkę ......ale tak szczerze odemnie-wyrzuciłbym te wszystkie glony "owoce morza",które robią ci tam nienaturalną pstrokaciznę.....oczywiście to twoja koncepcja,ale ja bym gdzie niegdzie utkał tam między płytami delikatne wysuszone trawki....Adam ma na swojej dioramce z MI-26 takie suchary....możesz spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Zapomniałem dodać,że śmigłowiec...podoba mi się baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Super te trawki...aż jestem ciekaw jak będą wyglądać jak je już utkasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Łe no ależ git jest! Ural jak żywy! Chłopaki jeszcze bardziej żywe i prawdziwe z nich Kozaki i widać, że w jednostce siłka darmowa bo dopakowali ładnie. Pomysł żeby te nenufary wywalić wydaje mi się co najmniej słuszny! Kamil może sobie na łopatach wirnika głównego trenować. Strasznie mi się te wypłowienia podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Odpowiadając po kolei Adamie, sam wybrałeś golasów, nie będę im teraz kurtek szył takich małych a tak btw to jest Rosja, im tam gorąco bo i tak wszyscy są nabzdryngoleni zgodnie z instrukcja oni są w białych koszulkach sam ich rozebrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi