spiton Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 zrobię zdjęcie ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Obiecane zdjęcie Tyle widać przez żaluzje. Będę musiał jakoś dorobić popychacze klapek, bo się ułamały ,-)). Chyba przylepie je nie do klapek, tylko do silnika, inaczej ciężko jest założyć osłonę silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Na jakim papierze ściernym mielisz pastele. Chodzi mi o gradację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Na jakim papierze ściernym mielisz pastele. Chodzi mi o gradację. jakieś 100 -150 na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lutego 2014 Autor Share Napisano 20 Lutego 2014 Dwie litrowe butelki kleju później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 GENIALNE! Zniszczenia farby od gorących gazów i płomieni z rur jak żywe. Wspaniale Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorim Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Zacny Hellcat wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Lutego 2014 Autor Share Napisano 20 Lutego 2014 To jeszcze nie koniec. Jest jeszcze masa pierdółek, z pilotem na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Fantastycznie wyglada.... Cekam ma galerie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Dorobiłem manetki gazu i zaczynam robić pilota Wiem, muszę popracować nad makro ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Jak żeś zrobił taką perfekcyjną manetkę? Szlifowałeś ręcznie, czy jak? Wygląda niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Stary Spiton ciągle jeszcze coś widzi, to i manetkę wystruga. Zlepiłem piec kawałków cienkiego polistyrenu, a potem juz poszło. Obkleiłem to jeszcze polistyrenem. A kółeczka manetek, to plasterki z okrągłych profili plastikowych które właśnie sobie zakupiłem ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Lubie robić pilotów ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Dorobiłem pilotowi lepsze łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Fajnie się bawisz, jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Pilot fajny, model też. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Podpisuje się pod kolegami wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Dzięki chłopaki za dotrzymywanie mi towarzystwa w warsztacie ,-)) Pilot pomalowany. Świeżo zwaszowany(jeszcze lepki i błyszczący) Słowem prawie skonczony. Jesze tylko matt na ubranko, satyna na skórę i błysk na gogle. Jestem zadowolony, aż mi się ryj śmieje ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 I w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Na takie dictum to nie wypada już publicznie pokazywać zrobionego prosto z pudła eduardowego Hellcata w 1:48 . Świetna robota Tylko nie wiem co na to pilot którego tak "odchudziłeś" poniżej kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 (edytowane) Na takie dictum to nie wypada już publicznie pokazywać zrobionego prosto z pudła eduardowego Hellcata w 1:48 . Jestem frajdolarzem. Zwolennikiem modelarskiej uciechy. I byłbym bardzo nieszczęśliwy, gdyby przeze mnie zabrakło galerii Twojego Hellcata Tylko nie wiem co na to pilot którego tak "odchudziłeś" poniżej kolan Umieszczenie "sztywnego" pilota w kabinie to często sztuka. Airfix ostatnio tą sztukę opanował. Ich figurki pasują do kokpitów !! Ja niestety często robię z moich pilotów Douglasów Baderów. Edytowane 23 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Ważne, że opanował sztuczkę z zimnym łokciem. Reszta jest mało ważna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Ważne, że opanował sztuczkę z zimnym łokciem. Reszta jest mało ważna ;) Wbrew pozorom zrobienie ludzika, żeby ta sztuczkę opanował to nie jest łatwa sprawa. Trzeba dokładnie podciąć rękę od wewnątrz, żeby realistycznie przylegała, do burty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi