K.Barcz Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Model Revell 1/72 kalki HDL. Kalki doskonalej jakości dla doświadczonych, ponieważ szybko przywierają do powierzchni i "cza" nauczyć się układania. Super delikatny film , doskonale kolory i napisy eksploatacyjne. Uwaga na model Revella pewna seria ma źle odlane osłony kabiny- wiatrochon niedolany. U mnie tłoczona, ta z modelu posłużyła jako kopyto. Edytowane 1 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetna robota! Wzmacnialęś też golenie, czy zostawiłeś jak fabryka dała i jedynie podparłeś tym pręcikiem spod zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 GRATULACJE! mój entuzjazm wynika z tego, że - poza świetnym modelem Twojego autorstwa - uwielbiam malowania tureckich Phantomów i kiedyś sam chcę zrobić jednego no i znakomita podstawka dodająca dynamiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Spadochron-genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Turek świetny... i - co widać- świetny warsztat! Pozdrawiam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetny temat Spadochron wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Wykonanie modelu genialne. Pomysł z wylatującym spadochronem hamującym też. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Skoro ten pięknie wykonany model samolotu ląduje to czemu na końcu pasa ? Ta "zebra" to oznaczenie końca pasa przecież . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Oznakowanie progu pasa. Czyli siada trochę za szybko. Co do wzmocnień kół to: Przednia goleń jest zrobiona z igły. Tylna część w okolicach dysz obciążona plombami ołowianymi i tak dobrane wagowo, że lekko podnosi przednią goleń . Pręcik szkalny tylko do asekuracji i nie ślizgania się na podstawce. Dziękuję za ciepłe słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 (edytowane) Turk Hava Kuvvetleri rządzą! Gratulacje, świetny model i ekspozycja. Ze smaczków, to na lewym wlocie powietrza umieszczono faksymile podpisu Kemala Ataturka, motyw popularny także wśród tureckich kierowców. Nazwa jednostki na stateczniku Seytanlar znaczy tyle co Szatany lub Diabły Edytowane 1 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Oznakowanie progu pasa. Czyli siada trochę za szybko. No to mnie uspokoiłeś. Szkoda żeby takie cacuszko się rozbiło na trawie. Model wykonany obłędnie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Zaiste model niebywałej urody, ale... Revell ma paskudnie skopane oszklenie, jest za niskie patrząc z boku. Dodatkowo sam piszesz, że model przedstawia wersję ETM więc skąd zasobnik ECM Elty pod skrzydłem ? Takie smaczki to tylko tureckie F-4E/2020 mniej oficjalnie "Terminator" zwane. Generalnie mnie to nie przeszkadza PS. Parę dupereli różniących F od E pomijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 To jest to !!! Robie ( to nie właściwe określenie. Właściwe to leży zaczęty w szufladzie) F-14 lądującego na lotniskowcu. Dioramka oparta na podobnym patencie. W każdym razie pięknie to u Ciebie wygląda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Bardzo, bardzo fajny. Zastanawiam się tylko czy flaga z jednej strony nie jest odwrócona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Pięknie wykonany model, naprawdę wysoka jakość. Podstawka miażdży system, znakomity pomysł ze spadochronem, dzięki któremu statyczny model wygląda jakby się poruszał. Gratulacje! Nie myślałeś o dodaniu imitacji dymu spod kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Czad!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi