Szydercza Gała Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 No i jak to zwykle u mnie po odleżeniu swojego czasu w pudełku śniadaniowym, Helmutowa latałka doczekała się opakowania. Oglądajta na zdrowie. WARSZTAT A wiecie kogo zrobimy następną razą.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Całkiem zgrabnie Ci ten Albatros wyszedł. Może i ja się w końcu za jakiegoś zabiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Pewnie, że się podoba. Było gdzie się popisywać kolorowankami przy tym modelu i Ci wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Gratulacje! Całokształt jest pozytywny. To zdjęcie jest przepiękne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Efektownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Piękny! ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk I - MPM 1/72 - ukończony AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Profesjonalna robota. Ciekawe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 Wielkie dzięki Panowie, następny będzie lepszy, w końcu ten tutaj jest pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Piękny,mam takiego i czeka na dobre czasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi