plastikk Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Normalnie musi mi kolega tak utytłać mojego któregoś tanka w 1/72... Śliczności Panie,śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Muszę powiedzieć że pierwsze malunki kamuflażu mi się nie podobały. Jednak teraz muszę powiedzieć, że wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Wygląda super !!! Środek był wyśmienity, ale na zewnątrz nie jest gorzej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Brudzenie dodało ostrości i wyrazu, kamo było jakieś takie rozmyte i niewyraźne. Genialnie jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Świetnie to wyszło, a pomyśleć, że po pierwszych fotosach miałem jakieś wątpliwości... Aż się nie mogę doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Szkoda tylko że taki przeskok warsztatowy zrobił, bo by się co nieco popodglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Dzięki bardzo chłopy , ciesze się , że Wam się podoba czołK Naciągnąłem gąsienice . Teraz będę pracował nad brudami górnych powierzchni czołKa i wieżą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Jest czad. Pamietasz Twój statek, i dyskusje o brudzeniu ,-))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Dzięki. Niestety pamiętam Swoją drogą - w ten łikend spoczął spakowany pieczołowicie w odmętach piwnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 A co się ma nie podobać. Bajer będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Dzięki.Niestety pamiętam Swoją drogą - w ten łikend spoczął spakowany pieczołowicie w odmętach piwnicy ... Grzegorz, statek, był świetnie przygotowany do brudzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Bardzo dobrze wygląda na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Oj bożu wpożu, gdzie żeś był jak Cię w czołgach nie było... no ale lepiej późno niż wcale Pierwszy tank był świetny (wiem bo widziałem) a ten też niegorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Joł CzołK prawie gotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 No no, prezentuje się genialnie. Oby mój większy kolega 'Renówki' prezentował się choć w połowie tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi