Adams M1A1 Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Zobacz na Allegro do M88 gęsi czasami się pojawiają, jak mieszkasz w UK to na pewno z forum ktoś Ci kupi.pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Zobacz na Allegro do M88 gęsi czasami się pojawiają, jak mieszkasz w UK to na pewno z forum ktoś Ci kupi.pozdrawiam M1A1(HA) Nie pomyślałem, sprawdze i najwyżej teścia naciągne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Powoli zbliżam się do końca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Naprawdę kawał pięknej roboty. Czekam na kolejne postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Ożesz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Odkryłeś drzemiące w tobie pokłady talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Odkryłeś drzemiące w tobie pokłady talentu. co tak poetycko Krzychu. Tak na serio to nie jest takie trudne, wszystko zrobione z gotowych profili, troche przycięte i podszlifowane itd. prawie jak Lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Cześć! Tak Adam - to wszystko są dosyć proste rzeczy - zwłaszcza jak się umie to robić - tylko niewielu ludzi dochodzi do takich rezultatów jak Twoje. Tak czy inaczej gratuluje wyników i życzę powodzenia w dalszych pracach Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2014 Wena gdzies uciekla i pcham ten projekt do przodu jak po grudzie. Wiekszosc duzych elemntow zrobiona, pozostale detale i drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Działaj, działaj bo ładnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Mam na półce sklejony model z AFV Club, dość mozolny projekt, ale wart poświęcenia. Model wygląda efektownie. Ja u siebie dołożyłem blaszki z eduarda, i ogniwkowe gąsienice, niestety po paru wystawach się rozpadły i musiałem dać oryginalne z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Podziwiam, podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Lipca 2014 Cześć Elegancko wychodzi! Efekt będzie więcej niż zadowalający :-) Czekam na kolejne update! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Witam z powrotem Jestem na etapie brudzenia, walcze ale ciezko jest odtworzyc zakurzenie i mialki piasek. Poczekamy zobaczymy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Bardzo ładnie. Czego używasz do kurzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Pigmenty Miga, Gulf Desert Sand, Russian earth, industrial city dirt. Utrwalane Fixerem tez od Miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi