Mikele Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 Bajobongo. Tylko weź go sfatyguj trochę w środku, bo sterylnie jak w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 Nieee no narazie to początek początków ...ale patrząc na fotki,to ci powiem,że jest na tych,które posiadam dość sterylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 OOO...masz tą baterię do brudzenia......a ziemia jeszcze jest w doniczkach......czy kazała małżonka sztuczne kwiatusie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Bajobongo. Tylko weź go sfatyguj trochę w środku, bo sterylnie jak w szpitalu. Będzie ciężko. Ten śmigłowiec jest utzrymywany w czystości. Jedynie podsufitka nieco żółknie w pewnych partiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 He he...są sprzątaczki na etacie....więc jest czysto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 więc jest czysto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Ty się tu nie szczerz tylko do roboty :P bo ja Kanie skończę przed tobą jak tak dalej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Ty się tu nie szczerz tylko do roboty :Pbo ja Kanie skończę przed tobą jak tak dalej pójdzie na to właśnie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 ta... a potem załadujemy ją do ładowni Mi-17 kanie znaczy się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Fajnie Ci to idzie . Jakby mimowolnie strworzył się mini projekt 17, chyba, że się umówiliście. Myślę, że w przyszłości warto będzie obie 17-tki obejrzeć razem na jakimś festiwalu. Odmienne teatry, środowiska, kolory, za to ta sama szachowica (z żalem stwierdzam, że w obu przypadkach upadła... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 No, tak jak mówiłem Kania się zmieści a poważnie cacy podsufitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Powoli niestety...ale drzwi zaokrąglić trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Z czystej żywej zawiści cieszę się , że za szybko go nie skończysz to może coś swoim ugram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Z czystej żywej zawiści cieszę się , że za szybko go nie skończysz to może coś swoim ugram ..... ...lubię ludzi z poczuciem humoru p.s.ciekawe ile lat mi to zajmie...tzn.zanim zamknę kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Pomału, ale do przodu widzę że "idea" zaczyna nabierać ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 U Sławka do przesilenia wiosennego powinno iść w miarę dobrze, potem pół roku przerwy i dorobi jakąś drabinkę jedną przy dobrych wiatrach najgorsze jest to,że nie przewidują wiatru .....jeżeli wg.ciebie ten mój wyścig ślimaka ma teraz dobre tempo.....to po przesileniu nie wiem jak to nazwiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Ta podsufitka bardzo fajna. Trzymam kciuki za szybkie skończenie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Ta podsufitka bardzo fajna. Trzymam kciuki za szybkie skończenie modelu. uczę się od ciebie .....co tam u ANTOSIA i WILGI?...Jak widać w tempie też cię naśladuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 co tam u ANTOSIA i WILGI?...Jak widać w tempie też cię naśladuję Na razie nic. Ostatnio uprawiam modelarstwo w skali 1:1, czyli remont mieszkania, więc na to w skali 1:48 nie ma czasu. Ale w sumie jest podobnie: szpachlowanie, szfilowanie, maskowanie. Samo malowanie to już detal. Dobrze, że nie muszę robić śladów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Skąd ja to znam...niedawno miałem walkę z łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Nic ciekawego się nie dzieje...próbuję w miarę wiernie odtworzyć okna(czy jak to się tam nazywa)... Tu przy okazji pytanie do fachowców od MI-8/17.....widziałem,że są otwierane do środka....czy całe okna czy to jakieś przeżroczyste osłonki...zasłonki...nie wiem jak to nazwać .....widzę,że są w niektórych oknach jakieś zawiasy czy coś do otwierania chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Niektóre okna są otwierane. Te, które mają "rączki". W Twoim przypadku wystarczy nie wklejać gotowych "okienek", które wykonałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Niektóre okna są otwierane. Te, które mają "rączki". W Twoim przypadku wystarczy nie wklejać gotowych "okienek", które wykonałeś. ...no tak myślałem...i te z rączkami są otwierane do środka do góry?........czy ściągane całkiem? Jedną stronę już wkleiłem...zobaczymy co tam zrobię z drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 I tak i tak, ale szybciej do góry, aby się wywietrzyć...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi