spiton Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 No cóż ..skończyłem, wyszło słońce, to zrobiłem fotki ,-)) Warsztat jest tu : http://www...com/forum/viewtopic.php?f=33&t=86 Zapraszam do komentowania. Można krytykować, chwalić oczywiście też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 ej, Seba, miałeś już przestać wstawiać zdjęcia samolotów - tu się pokazuje modele. W skali, nie żadne tam 1:1. Podoba mi się, choć wiem też że nie powinienem oglądać zdjęć w powiększeniu. Popieram twój wybór malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Kup jakieś alclady albo Gunze supermetalizery i następny taki pomaluj aerografem. Model na tym zyska. Teraz niestety trochę taką srebrzanką zalatuje. Poza tym myślę, że ciągle się rozwijasz Brudzenie do mnie przemawia, widać też trochę pracy przy detalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 ej, Seba, miałeś już przestać wstawiać zdjęcia samolotów - tu się pokazuje modele. W skali, nie żadne tam 1:1. Podoba mi się, choć wiem też że nie powinienem oglądać zdjęć w powiększeniu. Popieram twój wybór malowania. W powiększeniu czasem bywa lepiej czasem gorzej. Oba zipy mają fajne dysze. Fajnie przebarwione, i za cholerę tego nie widać. Obu dorobiłem trochę bajerów w podwoziu. -nie widać. Mają oba fajne rurki pitota, widać ? samoróbki, ale porządne ,-)) Chciałem mieć jednego zipa klasycznego srebrnego z białymi skrzydłami. Nie miałem amerykańskich kalek, a nie uśmiechał mi się Holender... I ciesze się , że tak go pomalowałem. Na żywo nawet daje rade ,-)) Kup jakieś alclady albo Gunze supermetalizery i następny taki pomaluj aerografem. Model na tym zyska. Teraz niestety trochę taką srebrzanką zalatuje. Poza tym myślę, że ciągle się rozwijasz Brudzenie do mnie przemawia, widać też trochę pracy przy detalach Pomaluje, pomaluje ,-)) Od początku bardziej podobał mi się ten, nie ujmując zielonemu jest w tym modelu coś co przykuwa wzrok.Nie wiem czy to fotki, czy ten typowy dla Ciebie styl malowania, ale model miażdży system. Adam ma rację, myślę że powinieneś przemyśleć przesiadkę na aerograf, to otworzy przed Tobą nowe możliwości. W tej zabawie liczy się talent, wykorzystanie technik poprawia jeszcze bardziej odbiór wizualny. Talent masz niewątpliwie duży, więc może już czas na zmiany w warsztacie? Pozdrawiam, gratuluję. Model jest bardzo dobry. No, takie komenty lubię najbardziej ,-)) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Swietny model Pierwsze zdjecie - fenomenalny fotomontaz... Gratuluje malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Enerefowski fajny, ale jednak wolę Duńczyka z Dagobah ;) Nie wiedziałem , że to prace niemal omszałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Swietny model Pierwsze zdjecie - fenomenalny fotomontaz... Gratuluje malenstwa Na pierwszym zdjęciu domalowane jest tylko "rozmazanie horyzontu" Reszta to surowa fota. Maleństwa....mniej więcej długości Twojego Kako ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Kolejny piękny Starfighter. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 To światło to serio naturalne? W pytę wygląda. A lotnisko to jak zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Lotnisko to kawałek sklejki pomalowany sprayem na lotnisko. Totalny prymityw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Przy pierwszym zdjęciu dałem się nabrać i myślałem, że to rzeczywiste (myślałem, że to porównanie do konkretnego rzeczywistego egzemplarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Zrobiłem kilka nowych fotem" z białym tłem". I z braciszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi