spiton Napisano 29 Listopada 2014 Autor Share Napisano 29 Listopada 2014 najbardziej aktualny schemat malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Fajnie, że wróciłeś do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Zacząłem kombinować z brudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Te obicia są w pytę genialne! GE-NIAL-NE! Natychmiast masz mi napisać jak je zrobiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Sebastian, mógłbyś mu stzrelić fotkę obok Shindena? Ciekawość mię zżera, jak wyglądałyby obok siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Dobry pomysł Lordzie. Sam jestem ciekaw jak będą obok siebie wyglądały ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 Fajowe... I fajnie, że wątek ożył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2014 Obiecana fotka. Perspektywa przekłamuje proporcje. Dornier jest 2 X większy ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 "Dżentelmen, łihew a rejs" PS-Kurde, jednak muszę sobie tego Shindena kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekD Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Fajnie, że temat odżył. Zdradzisz co to za bańka pojawiła się u nasady dolnego statecznika? Niestety, wieszak na którym babcia wietrzyła sweter a na którym powiesiłeś wyrzutnie npr nie pasuje mi do zwartej sylwetki tego samolotu. Nie rozumiem tej koncepcji, ale to pewnie kwestia gustu Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 wieszak jest trochę słaby. fakt. Ale to przełom lat 40tych i 50siatych. Słowem czasy pionierskie. A w tym przypadku chodziło o odsuniecie wyrzutni poza krąg śmigła. Dodatkowo w tamtej okolicy jest mało miejsca bo wnęka podwozia zajmuje masę miejsca. W ogóle skrzydło jest tak bogate w bajery, ze trudno upchać uzbrojenie. A bańka to osłona radaru do lotu z kiepska widocznością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Przylepiłem kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Bardzo fajnie to wszystko poskładałeś i pomalowałeś Wrzuć fotkę spodu bo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Mówisz, masz ,-)) I jeszcze dwa gratisy ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Dodałbyś jakiś fajny napis, typu "Bij bolszewika", albo "Śmierć ruskom", coś w tych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Oh, Solo, pewnie, że by dodał taki napis, ale skąd go wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Na spodzie dużo się dzieje Ale póki co odstaje weatheringiem od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 Spód nie był jeszcze "łeweringowany" ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Napis można sobie wydrukować-innej opcji nie ma, w każdym razie ja nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Spiton - zrób go w postaci pliku a ja Ci mogę wydrukować, mam arkusze kalkomanii do druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 A ja ze swej strony polecam książkę Zofii Kossak -Szczuckiej "Pożoga". I wspomnienia Józefa Mackiewicza z okresu okupacji "Droga do nikąd" i "Nie trzeba głośno mówić" . To tak, żeby poczuć atmosferę naszych wschodnich terenów obecnie okupowanych ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Okupacja to chyba niewłaściwe słowo. To są po prostu tereny zagrabione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2014 kolejny etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Kurka, gdyby nie śmigło to mógłby występować w najnowszej części "Terminatora". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi