podciech Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Witam szanownych kolegów.Chciałbym pokazać model Ka-31 firmy AMODEL.O jakości wyprasek niema co pisać, każdy wie czego się spodziewać po otwarciu pudełka .Model zrobiony z pudełka, podorabiałem troszkę detali i wykorzystałem parę blaszek PARTA DO Helixa.Za wszystkie komentarze z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam Rafał (CZARNY) P.S W przygotowaniu Mi-1 AMODEL 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Model ladny, ale lepiej wklejaj zdjecia a nie linki do nich. Np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Dziękuje chyba coś zrobiłem nie tak przy wklejaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Ja dodam jeszcze, że model jak na moje gusta jest nawet bardzo ładny i zasługuje na dobry pokaz. Potrenuj trochę z wklejaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Na forum pmw kopiowałem wklejałem i zdjęcią wchodziły a tu same linki, może ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 3 Maja 2014 Witam szanownych kolegów.Chciałbym pokazać model Ka-31 firmy AMODEL.O jakości wyprasek niema co pisać, każdy wie czego się spodziewać po otwarciu pudełka .Model zrobiony z pudełka, podorabiałem troszkę detali i wykorzystałem parę blaszek PARTA DO Helixa.Za wszystkie komentarze z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam Rafał (CZARNY)P.S W przygotowaniu Mi-1 AMODEL 1/72 http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Chyba jeden z fajniej wykonanych rosyjskich śmigłowców w tej skali jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 DZIĘKUJE CI BARDZO !!!! Jestem twoim dłużnikiem pozdry )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Lubię śmigłowce....choć za Kamov-ami nigdy nie przepadałem,ale model zrobiony extra i czysto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Ładnie i czysto zrobiony, jestem na duże tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Merytorycznie to nie wiem, ale samo wykonanie to bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Super Świetna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Dziękuje panowie za wszystkie komentarze pozdrawiam CZARNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r.kalkowski Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Ładny model, czysto wykonany itd. Sam się przymierzam do Kamo-Va, tylko nie wiem jaki zestaw wybrać i jaki wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Super. Zawsze mi się podobał ten pokraczny grubas. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 No śliczna "Ka"-czuszka, przecudnej urody, choć trochę niemrawa taka nowiuśka, jak "koszulie Pawlakowe" Cóż, pozostaje uszanować decyzję autora a jak dobrze wiemy roboty z A-gniotem miał co nie miara GRATULUJE jest bardzo ładna, jeśli w ogóle o tym wiatraku można to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Bardzo ładnie, estetycznie wykonany model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Na żywo jest jeszcze ładniejszy ... Gratuluje wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Bardzo fajnie się prezentuje, choć mogłeś sie pokusić o jakieś niewielkie przybrudzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Nawet i nie takie niewielkie. \ Belkę ogonową i usterzenie można było śmiało okopcić. Ogólnie git, tylko sterylnie jak w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 A mi się czyścioszek taki podoba Już się zachwycałem, ale jeszcze dodatkowo szacun - bo to Amodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Dzięki panowie ,Grzesiu odgrzał starego kotleta , model ma z 5 lat a galeria pochodzi z początku mojego istnienia na forum. Jak patrze na te zdjęcia to trochę wstyd mi. Można a nawet trzeba poprawić błędy które koledzy wskazali ,przybrudzić i siknąć trochę satyną bo jest za matowy i parę innych drobiazgów. Niemniej dziękuje pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi