podciech Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Witam wszystkich .Dziś w nocy skończyłem dłubanie przy tym kolejnym maluchu Pozdrawiam (CZARNY) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 No uderzasz tu zdecydowanie w mój gust...kapitalny modelik,tymbardziej,że to maleństwo,a wygląda jakby był dużo większy.....podoba mi się bardzo-czysto i schludnie go wykonałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Twój model pokazuje, jak umiejętnie należy waloryzować. Tu drucik, tam cieniutka linka i od razu rośnie wrażenie "autentyczności. Jedynie tło wykonywanych zdjęć mogłoby być lepsze, tzn. jednolite, bez elemetów wystroju wnętrz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Lubię śmiglaki z tamtego okresu Mi-1, Mi-4, Sm-2. Mają jakiś swój urok. Modelik lux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Modelik bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 znakomity ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Podaj pan jeszcze firmę i numer farbki-tej zielonej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 ...jeśli można..oczywiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Nie zawstydzaj mnie jaki pan a farbka to mr color 136 russian green(2) pozdry. dzięki za wszystkie wpisy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Prawie "poważny" wiatrak uroczy Mnie korci wersja Ambulans już leży i czeka, mam nadzieję że choć w połowie uda mi się osiągnąć taki efekt... GRATULUJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Mi-1 z zestawu Plasticart to był miój pierwszy samodzielnie sklejony model. Tak się zaczęła nieuleczalna choroba.... Zawsze mi się będzie podobał. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Masz jeszcze dużo takich fajnych drobiazgów? Świetny do kwadratu. Bardzo w moim guście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts