GIUSEPPE Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Model przyjemny w budowie, dobre spasowanie no i jest wielki. Wymieniłem tylko kalki na zestaw firmy CARACAL MODELS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Przyjemnie śledziło się postępy prac w warsztacie i z nie mniejszą przyjemnością ogląda się gotowy model. Świetny pokaz co można zrobić z "nudnego", szarego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Tak jak pisałem w warsztacie, model niesamowity. Piękne malowanie i genialny detal. Szkoda słów, tylko podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Śledząc warsztat nie mogłem się doczekać gotowego modelu i muszę przyznać, że nie jestem zawiedziony. Tak, jak napisano wcześniej, malowanie wyszło mega ciekawie. Do tego dysze ( ) i fakt, że model jest dość egzotyczny sprawiają, że Twoje dzieło to prawdziwa perełka. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Model prezentuję się świetnie, ciekawie urozmaiciłeś trudną do odwzorowania powierzchnie stealth. Szczególne wrażenie robią dysze i ich okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Model sam w sobie jest piękny ale malowanie i ślady eksploatacji wyszły super. Masz już do pary F-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Piękny model, malowanie wyszło super ___________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 Piękne Malowanie Giuseppe. Szacun to w Łasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Coś pięknego ,najpiękniejsza replika Czarnej Wdowy jaką widziałem.Pełen szacunek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Piękny model , niesamowicie pomalowany fajnie ci wyszły wyloty strumieni gazów wylotowych , gratuluje umiejętności na najwyższym poziomie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi