Daz Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Nareszcie udało się zakończyć projekt zaczęty już jakiś czas temu. Założeniem była płyta lotniskowca, z maszynami w stanie "spoczynku". Wszystko w skali 1:48, każda z maszyn to produkty Italeri, HH-60H, HH-60R, MH-60K, MH-60J, UH-1, Ah-1. Relacje z prac nad samymi maszynami są dostępne na forum w dziale warsztat i galeria. I wszystkie elementy razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAW Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Coś pięknego. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 No i fajny projekt. Pomysłowa scenka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Ale masakra. Piękny projekt i niesamowity efekt. Jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem w modelarstwie. Gratulacje, niesamowita rzecz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Świetna rzecz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Swietny pomysl I wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Dla mnie rewelacja, super to wszystko w całości wygląda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Wygląda kozacko tylko zdjęcia mogłyby być lepsze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Dzięki wielkie, ciesze się że Wam się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Z Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Idź na całość i machnij jeszcze obok jakiegoś odrzutowca Pięknie to wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slusar Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Przepiękna robota, gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Idź na całość i machnij jeszcze obok jakiegoś odrzutowca Super Hornet obok wniósłby tę dioramkę do poziomu małego arcydzieła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Powiem od razu, że to jeszcze nie jest ostatnie słowo Następny w budowie jest dość duży śmigłowiec CH-53 i nie ukrywam że myślałem o dobudowaniu wzdłuż całości resztę pasa startowego i umieścić tam przygotowujący się do startu jakiś samolot, tylko wtedy całość na pewno nie zmieści się na stole. Już teraz był problem aby na zdjęciu objąć całość w jednym kadrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 i bardzo dobrze że nie ostatnie a widzę że teraz to się za kolosa zabrałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Z Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Jak tak dalej pójdzie, to zrobisz lotniskowiec w 48 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Tak sobie patrzę na to wszystko i stwierdzam,że mi się to wszystko podoba .....masz zamiłowanie widzę do śmigłowców,ja też.......... z tym,że ja jakoś polubiłem te które latają po naszym niebie.....ale kolekcja naprawdę-super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Rewelacyjny projekt, gratulacje i szacunek za wykonanie na wysokim poziomie i masę dodatków stworzonych samodzielnie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 Panowie, jest mi naprawdę bardzo miło że moja praca się spodobała Dzięki wielkie!!! Postaram się zrobić jeszcze kilka lepszych zdjęć, może uda mi się cyknąć całość w większej rozdzielczość aby było dokładniej widać Od momentu jak podrzuciliście pomysł samolotu, cały czas mi to chodzi po głowie, i poważnie rozważam dobudowanie pasa startowego, z tą "wyciągarką" wspomagającą start, ekranem ochronnym przed odrzutem płomienia no i oczywiście jakimś myśliwcem, tylko nie wiem jeszcze jakim, bo w grę wchodzą maszyny typowo bojowe jak F-14, czy F-18, bub bardziej zwiadowcze jak A-6 Intruder, czy Tracker?? Chciałem jeszcze dodać parę elementów pokładowych typu, wózek z rakietami, jeszcze jeden hol, i zastanawiałem się nad ludźmi obsługi, czy dawać ich czy nie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Z Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 A po co się ograniczać? Niech startuje coś bojowego, a obok dorób stojące inne odkurzacze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 myślę że jak byś skleił z jednego F-16 i do tego jeszcze F-18 to byłby to już MEGA WYPAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inskript Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 A który zamienia się w Transformersa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Skyhammer w śmigłowiec, a Starscream w F-22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 te modele są godne tego, aby dorobić im kompletny śmigłowcowiec :-) piękna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdk_uk Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 To się nazywa zrobić wrażenie Świetnie się razem prezentują Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grymson Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Amazing O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts