Daz Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Nareszcie udało się zakończyć projekt zaczęty już jakiś czas temu. Założeniem była płyta lotniskowca, z maszynami w stanie "spoczynku". Wszystko w skali 1:48, każda z maszyn to produkty Italeri, HH-60H, HH-60R, MH-60K, MH-60J, UH-1, Ah-1. Relacje z prac nad samymi maszynami są dostępne na forum w dziale warsztat i galeria. I wszystkie elementy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Coś pięknego. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 No i fajny projekt. Pomysłowa scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Ale masakra. Piękny projekt i niesamowity efekt. Jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem w modelarstwie. Gratulacje, niesamowita rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Świetna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Swietny pomysl I wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Dla mnie rewelacja, super to wszystko w całości wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Wygląda kozacko tylko zdjęcia mogłyby być lepsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 6 Lipca 2014 Autor Share Napisano 6 Lipca 2014 Dzięki wielkie, ciesze się że Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Idź na całość i machnij jeszcze obok jakiegoś odrzutowca Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Przepiękna robota, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Idź na całość i machnij jeszcze obok jakiegoś odrzutowca Super Hornet obok wniósłby tę dioramkę do poziomu małego arcydzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 6 Lipca 2014 Autor Share Napisano 6 Lipca 2014 Powiem od razu, że to jeszcze nie jest ostatnie słowo Następny w budowie jest dość duży śmigłowiec CH-53 i nie ukrywam że myślałem o dobudowaniu wzdłuż całości resztę pasa startowego i umieścić tam przygotowujący się do startu jakiś samolot, tylko wtedy całość na pewno nie zmieści się na stole. Już teraz był problem aby na zdjęciu objąć całość w jednym kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 i bardzo dobrze że nie ostatnie a widzę że teraz to się za kolosa zabrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Jak tak dalej pójdzie, to zrobisz lotniskowiec w 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Tak sobie patrzę na to wszystko i stwierdzam,że mi się to wszystko podoba .....masz zamiłowanie widzę do śmigłowców,ja też.......... z tym,że ja jakoś polubiłem te które latają po naszym niebie.....ale kolekcja naprawdę-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Rewelacyjny projekt, gratulacje i szacunek za wykonanie na wysokim poziomie i masę dodatków stworzonych samodzielnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 7 Lipca 2014 Autor Share Napisano 7 Lipca 2014 Panowie, jest mi naprawdę bardzo miło że moja praca się spodobała Dzięki wielkie!!! Postaram się zrobić jeszcze kilka lepszych zdjęć, może uda mi się cyknąć całość w większej rozdzielczość aby było dokładniej widać Od momentu jak podrzuciliście pomysł samolotu, cały czas mi to chodzi po głowie, i poważnie rozważam dobudowanie pasa startowego, z tą "wyciągarką" wspomagającą start, ekranem ochronnym przed odrzutem płomienia no i oczywiście jakimś myśliwcem, tylko nie wiem jeszcze jakim, bo w grę wchodzą maszyny typowo bojowe jak F-14, czy F-18, bub bardziej zwiadowcze jak A-6 Intruder, czy Tracker?? Chciałem jeszcze dodać parę elementów pokładowych typu, wózek z rakietami, jeszcze jeden hol, i zastanawiałem się nad ludźmi obsługi, czy dawać ich czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 A po co się ograniczać? Niech startuje coś bojowego, a obok dorób stojące inne odkurzacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 myślę że jak byś skleił z jednego F-16 i do tego jeszcze F-18 to byłby to już MEGA WYPAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 A który zamienia się w Transformersa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Skyhammer w śmigłowiec, a Starscream w F-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 te modele są godne tego, aby dorobić im kompletny śmigłowcowiec :-) piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 To się nazywa zrobić wrażenie Świetnie się razem prezentują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Amazing O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi