Szydercza Gała Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Gadania dosyć było w WARSZTACIE więc bez zbędnych wstępów zapodaję fotki: No i wraz z miejscem ostatecznego spoczynku Oglądajcie i używajcie sobie do woli na tFÓrcy tego arcydzieła, Pułkownik Mitrofanow daje dyspensę na pełną wolną amerykankę Do zobaczenia w następnej super poważnej relacji WOELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozek Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam Śliczny modelik... wykonanie jeszcze lepsze, a relacja to kopalnia wiedzy modelarskiej. Warto podglądać i się uczyć. (przynajmniej ja). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Model świetny, malowanie rewelacja bardzo mi się podoba Patrząc na liczbę ofiar, które pochłonął w czasie budowy i poziom zużycia cementu - jest OK Tylko skrzynkę bym zamienił na bloki - jak Sleepwalker sugerował wcześniej - a może część doku też ...? - wszak cement masz Edytowane 24 Lipca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Lipca 2014 Cześć! Rozpocznę chyba o tego, że po 23 stronach warsztatu - trochę mi żal, że twa zabawna opowieść dobiegła końca. Czytało się przyjemnie... czasem i po dwa razy (co by nacieszyć szare kOMOry). Efekt końcowy jest godny wystawnej parady o zachwycie pułkownika nie wspomniawszy. Myślę, że na laury i nagrody Ciapek czekać długo nie będzie . Gratuluje polotu oraz kreatywnej autentyczności! pozdrawiam Christian P.S. Acha - prawie bym zapomniał... Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Model ładny ale jedna uwaga i to raczej do producenta Brak otworów na rufie przy zrzutniach bomb głębinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Model ładny ale jedna uwaga i to raczej do producenta Brak otworów na rufie przy zrzutniach bomb głębinowych Racja - co najdziwniejsze zrzutnie zrobili... wydaje mi się więc, że i może klapy też były, tylko na wyprasce słabo się odbiły stąd wygląda jakby ich nie było. Szydercza Gała - modelik mistrzowski. Lubie twoje warsztaty za staranność wykonania i wybór "niszowych" jednostek Do jednego się przyczepie - jak na mój gust to za potężny kołek do podstawki użyłeś. Trochę to dziwnie wygląda biorąc pod uwagę gabaryty i lekkość samego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lipca 2014 Autor Share Napisano 24 Lipca 2014 Dzięki wszystkim za przychylne komentarze. Gold noga ( w tym wypadku mosiężna ) musi być, to jest warunek sine qua non Są też i inne przeciwskazania dla kilbloków w tym konkretnym modelu: 1. Młot akustyczny musiałby byc w pozycji złożonej 2. Stępka nie jest równoległa do linii wodnej ( widać to nawet na fotce wstawionej przez Balroga ) i na blokach po prostu leży na ryju jakby przegrała kolejne starcie z naćpanymi kaszalotami, które i tak juz narobiły szkód 3. Gold noga musi być Co do zrzutni to nie do końca tak. Początkowo miały jednopoziomowe i wtedy rzeczywiście były furty, ale potem zaczęli ładować na nie dwupoziomowe ( takie jak moje). Wtedy z górnego poziomu zrzucało sie bezpośrednio za burtę ponad nadburciem, a dolny poziom służył jako podręczny magazyn. W razie upartości jakiegoś faszysty widocznymi żurawikami przeładowywali z "dolnej półki". Tu fotka rufy Ogóra. Powinny byc co rawda małe wcięcia z obudowami, ale jakoś wtedy mi umknęło a potem już mi sie nie chciało tego przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Nie ma co dużo pisać, bardzo ładny. Brawo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Galeria do dupy bo nie ma Ciapka, walę fOcHa Łowce będą się cieszyć jak go na jakąś wystawę zabierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Nooo uśmiechnięte lico Wujaszka Joe to nielichy zaszczyt Nie czytałeś warsztatu Skoti??? Ciapek zaginął, dziś nawet robiłem porządki i sie ten pijak i dziwkarz nie znalazł, coś ostatnio wspominał że poderwał żonę jakiegoś Osioła czy coś..... Masz na myśli łowców złomu z Marsa czy jakichś innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Super fajny, gały wyleciały. Gratuluję i zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Ridż ? Ridżu - pokracznik bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Nooo uśmiechnięte lico Wujaszka Joe to nielichy zaszczyt Nie czytałeś warsztatu Skoti??? Ciapek zaginął, dziś nawet robiłem porządki i sie ten pijak i dziwkarz nie znalazł, coś ostatnio wspominał że poderwał żonę jakiegoś Osioła czy coś..... Masz na myśli łowców złomu z Marsa czy jakichś innych? czytałem warsztat i miałem nadzieję, że się powsinoga znajdzie ale cóż żona Osioła ważniejsza uważaj na tych co konikami śmigają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Ulegam przemocy Grupa CZymajONca wUadzE zażyczyła sobie wiekszych fotek, wszystkich nie chciało mi sie przerabiać, więc tylko te wmiare reprezentacyjne: Ridżu kiedy kończysz swoją paskudę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2014 Świetne! Teraz dużo lepiej widać ogórasa :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Cieszy moje stare oko Fajna robota. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Piękny, wykszesałeś z tego modelu piękny model. Trzymam kciuki za następny Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Sam okręt jest tak brzydki, że aż ładny a wykonanie - bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 Cieszę się że Ci się podoba, a jeśli chodzi o relację brzydkie-ładne, to ja preferuję je w takiej właśnie w takiej proporcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi