gorlock Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam! Pozostając w temacie Sdeków do mojej lakierni trafił Sd.Kfz.251/9 Ausf. D Afv Club. Model z dodatkiem blaszek Eduarda, skrajników RB i zapinek na narzędzia Griffon. Dodana lub poprawiona cześć spawów. Wnętrze już pomalowane i wstępnie przybrudzone. Wymaga jeszcze drobnych korekt lakierniczych. Malowanie prawdopodobnie będzie trójbarwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Początek wielce zachęcajacy, a pamiętając na poprzedni model można się spodziewać cacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Czołem Fajny początek, zrób tylko rysę na zasobniku w linii dzielenia kadłuba, zasobnik był dzielony dokładnie w tym samym miejscu co kadłub. Kilka fotek na szybko http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/SdKfz251Rosi_MR2008.JPG http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/SdKfz_251_no1022_pic4.JPG Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 zrób tylko rysę na zasobniku Dzięki za uwagę, sam tego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Tomek na tym zdjeciu co dałeś to coś słaby model jest. Brak washa, rainsów a i kurzenie by się przydało, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Podglądam na bieżąco twoje prace. Mam jak chcesz wydanie w pdf nuts and bolts właśnie do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Zapowiada się kolejna bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Ciekawie wygląda. Świetnie idzie Ci praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Zaglądam i podziwiam. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Moim zdaniem zużycie wnętrza jest wzorcowe. Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Mam jak chcesz wydanie w pdf nuts and bolts właśnie do tego modelu. Dzięki ale mam też tego pdfa, ciekawa pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Fajnie wygląda:) Bede zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Jak sobie poradziles ze spasowaniem kadluba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Jak sobie poradziles ze spasowaniem kadluba? Klej CA i trochę szpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Jak sobie poradziles ze spasowaniem kadluba? Klej CA i trochę szpachlowania. To chyba największy ból AFV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam! Kamuflaż naniesiony. Jako, że udało mi się znaleźć kalki do wersji zimowej pojazdu (Pz. Rgt. 31, 5 Panzer Division zima 44 - 45 Prusy wschodnie) tak też go wykonam. Zatem czas na wapnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Malarska klasa...wygląda jak grafika komputerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo dobrze wygląda , sam właśnie zaczynam budowę podobnego pojazdu tylko w wersji Sd.Kfz.251/22 "Pakwagen" od dragona i będę miał się na czym wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Ty mi tutaj zaraz napisz jakimi farbami go malowałeś, bo mi się kolorki okrutnie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Farbki to wszystko Tamka - dark yellow, red brown, olive green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Sierpnia 2014 No działaj dalej , ale jak widzę zasobnika nie podzieliłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 No działaj dalej , ale jak widzę zasobnika nie podzieliłeś... Podzielony jest, jednak dość płytko i aparat mi krechy słabo uchwycił. Jak zapuszczę washem mam nadzieje, że się zrobią widoczne a jak nie to przeoram jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Podoba mi się ten kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Świetny brzydal, maluj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi