Stojkovic Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Pięknie ci poszła robota z gęsiami. Ja olałem zestawowe plastiki i poszedłem w Friule. Bardzo fajny efekt uzyskałeś prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 No no, Krzysiek bardzo ładnie go poskładałeś. Czekam na malunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2014 Autor Share Napisano 18 Listopada 2014 Sherman gotowy do malowania. Niektóre części nie są przyklejone aby łatwiej było go malować. Teraz tylko czekam aż będzie parę godzinek wolnego i da się powalczyć z aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 fury będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 Nie, będzie zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Poskładany fajnie. Ciekaw jestem Twojej interpretacji zimowego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Krzychu jak już namiętnie rozwiercasz te odpływy nie zapomnij o środkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2014 Autor Share Napisano 20 Listopada 2014 Dzięki Krzychu - zapomniałem. Dorobi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Poza tym, by zrobić Fury'ego musiałbyś dołożyć szersze błotniki boczne i przednie. Nie wiem, czy masz je w zestawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2014 Autor Share Napisano 20 Listopada 2014 Błotniki są, ale nie mam ciśnienia na zrobienie Fury. A skoro już temat filmu się przewija to muszę powiedzieć że w ostatnich 30 minutach to już producenta poniosło - ewidentnie Holywood. Band of Brothers ciągle jest na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Wygląda bardzo dobrze na tym etapie . czekam na malowanie bo u mnie na warsztacie powstaje podobny model a wygląda obecnie tak przepraszam za zaśmiecanie twojego wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2014 Autor Share Napisano 20 Listopada 2014 Ty mnie nie przepraszaj (bo kompletnie nic się nie stało), tylko warsztat dawaj, lub tutaj się podłącz bo ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło123 Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Zgadzam sie zakładaj wątek bo jestem ciekaw jak wyjdzie ten betonowy sherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Nie, będzie zimowy. no tym też sie zadowole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Dawaj Krzychu maziaj go bom niezmiernie ciekaw zimowego kamo na Shermanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Listopada 2014 Autor Share Napisano 27 Listopada 2014 Chcecie malowanie - to macie. Położyłem bazę. Pod zimowe będzie ok, ale na przysżłość muszę jeszcze trochę rozjaśnić gdy będę robił zwykłe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Fajny, będziesz go biedronkowal przed bielą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2014 Autor Share Napisano 30 Listopada 2014 Nie Marcin, nie miałoby to sensu. Sherman dostał zimowe wdzianko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 No no wygląda ciekawie. Gwiazdy na czerwono i już jest po jedynie słusznej stronie frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Fajnie wyszedł, faktycznie bez sensu była moja wcześniejsza wypowiedz. Przedmówca ma świętą racje co do gwiazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Hi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2014 Cieszę się koledzy że się wam mój czołgutek podoba. To mobilizuje do dalszej pracy. Gwiazdy na czerwono i już jest po jedynie słusznej stronie frontu Przedmówca ma świętą racje co do gwiazd! Ja wiem że Marciny sympatyzują z pancerką ze wschodu, ale pozostanę jednak przy Hamerykańcu. Na ruskich przyjdzie jeszcze czas. W tak zwanym międzyczasie przystąpiłem do tyrania zimowego płaszcza. Tak wygląda na chwilę obecną po filtrach i wstępnych obiciach. Jeszcze dojdą ciemne otarcia w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Wygląda bardzo dobrze na tym etapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Grudnia 2014 Share Napisano 2 Grudnia 2014 Takiej interpretacji zimowego kamuflażu się nie spodziewałem Masz jakieś kwity na nie ? Jeśli tak, to chętnie zrobię kolejny model w takiej wersji kamuflażu, jaką Ty zaproponowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi