xmald Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Model skończony. Zrobię bardziej przyzwoite zdjęcia przy dziennym świetle. Warsztat tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=43178 Model budowałem z zestawu AZ Models - oraz dodatków w postaci karabinów Parabellum Karayi, kalki to świetne lozengi Aviattica. Producent nie przewidział bomb więc dodałem 100 kg (dzięki jeszcze raz Zbyszek!!!) oraz 50 kg z zestawów Mirage Model zdecydowanie trudny i mogę polecić go jedynie wytrwałym i zdeterminowanym - momentami miałem ochotę go wyrzucić. Co dorabiałem najlepiej widać w warsztacie ale dla przypomnienia: śmigła wyrzeźbiłem z drewna wnętrze kabiny na podstawie Windsocka i instrukcji Wingnut silniki: żaluzje płozę wyrzutniki inne duperele i pierdoły ;o) Dla przypomnienia pierwowzór: Niestety foty przy sztucznym świetle szału nie robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Piękny model. Podziwiam cierpliwość przy robieniu naciągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Burza oklasków przechodzi w huraganowy aplauz, sala wstaje i intonuje pieśń na cześć Cesarza. Twój talent do modeli polega trochę na tym, że chociaż widać parę niedociągnięć, to ogólny odbiór jest zawsze entuzjastyczny. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Szmatopłaty zawsze na mnie robiły wrażenie. Podziwiam za cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Nie moja skala, nie moja tematyka ale model bardzo ładny. Gratuluję _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster MkI - Revell + lufy - Aires + kalka - Techmod 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Boże, ten model jest przepiękny - nie to nawet, że jako świetna rzemieślnicza robota - ale po prostu wizualnie, estetycznie jest śliczny. Zazdroszczę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 COŚ PIĘKNEGO.....SZACUNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 3 Listopada 2014 Autor Share Napisano 3 Listopada 2014 Serdecznie dziękuję za tak strasznie miłe komentarze! Fajnie, że model mimo swoich wad się podoba. Dorzucę jeszcze niebawem kilka mam nadzieję, lepszej jakości zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Dorzucę jeszcze niebawem kilka mam nadzieję, lepszej jakości zdjęć. Koniecznie jedno w towarzystwie jakiegoś jednosilnikowca z Twojej kolekcji - Fokkera E.V na przykład. Będzie ładny efekt skali Zazdroszczę czasu na tą dłubaninę oraz jej efektów. Co tu pisać, świetna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 5 Listopada 2014 Autor Share Napisano 5 Listopada 2014 Ponownie dziękuję za miłe słowa! Koniecznie jedno w towarzystwie jakiegoś jednosilnikowca z Twojej kolekcji - Fokkera E.V na przykład. Będzie ładny efekt skali Specjalnie dla Ciebie jest fotka z Fokkerkiem ;) Dorzucam kilka fotek "z epoki" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 6 Listopada 2014 Share Napisano 6 Listopada 2014 Chylę głowę przed autorem tak trudnego modelu Jest fantastyczny, ale scenki z pilotami i "pojazdem cysterną" są dla mnie zajefajne! Brawooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Listopada 2014 Share Napisano 7 Listopada 2014 1 km żyłki i 2 lata w więzieniu... gratuluję jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi