Dorotka Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 A tak "bajdełej" - coś czuję, że Solowi paska byś nie darował... Mistrz manipulacji Olewam... Fakt, że pasek jest za gruby.... Za godzinkę będzie cieńszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Poprawione Jeszcze coś Wam się rzuca w oczy na tym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 szewik na owiewce zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 szewik na owiewce zostaje? Nawet ta owiewka nie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Wszytko ładnie, pięknie, al te łączenia skrzydła byś mógł w jakiś sposób zaszpachlować skoro tyle pracy wkładasz w ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Wszytko ładnie, pięknie, al te łączenia skrzydła byś mógł w jakiś sposób zaszpachlować skoro tyle pracy wkładasz w ten model. Żartujesz? Jakiej pracy? Od pierwszego postu piszę, że to warsztat rozrywkowy.... A to, że sobie trochę przy okazji pomaluję to już inna sprawa... Która linia Ci przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Pewnie o tę linię na przedłużeniu zewnętrzej krawędzi klapolotki, co to idzie wzdłuż cięciwy po całej dolnej powierzchni aż do kalpy przedniej. Rzeczywiście trochę razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Pewnie o tę linię na przedłużeniu zewnętrzej krawędzi klapolotki, co to idzie wzdłuż cięciwy po całej dolnej powierzchni aż do kalpy przedniej. Rzeczywiście trochę razi. Zaznacz, bo to za mądre jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Chodzi o miejsce gdzie dolna powierzchnia skrzydla laczy sie z gorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Chodzi o miejsce gdzie dolna powierzchnia skrzydla laczy sie z gorna No... Ja chłopak prosty jestem i tak mnie trzeba tłumaczyć ... Rozumiem, że chcecie żeby tam było na gładko? Trzy głosy w tej sprawie mnie zdopingują... Jak się nie pojawią to zostawiam... Paćkać / Nie paćkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 "Trzy głosy w tej sprawie mnie zdopingują... Jak się nie pojawią to zostawiam..." hehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 "Trzy głosy w tej sprawie mnie zdopingują... Jak się nie pojawią to zostawiam..."hehe dobre No co? Dla trzech osób to warto... Ale dla dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Za mądre zaraz. Przecie mówię, że tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Paćkać wać pan, wstydu oszczędź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Za mądre zaraz. Przecie mówię, że tutaj: Czyli, że mam liczyć twój głos jako "Paćkać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Skoro tyle serca wkładasz w model, to wstyd to zostawić tak jak jest, ambitnie do tematu podchodzisz a tu taki babol Paćkaj paćkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Skoro tyle serca wkładasz w model, to wstyd to zostawić tak jak jest, ambitnie do tematu podchodzisz a tu taki babol Paćkaj paćkaj To jest budowa rozrywkowa nie ambitna... No coś Ty? Są trzy głosy! Jeszcze jedno?! Kto zwraca za taśmę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 I mój do kompletu. Paćkaj Doris - nie pyskuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 I mój do kompletu.Paćkaj Doris - nie pyskuj Paćkanie zakończone Teraz wygrzewanie i utwardzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Nie, że się czepiam, ale na przedłużeniu tej linii to, co przechodzi przez przegub przedniej klapy też powinno być zaszpachlowane Może wystarczy samo zalanie surfacerem na kilka razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Nie, że się czepiam, ale na przedłużeniu tej linii to, co przechodzi przez przegub przedniej klapy też powinno być zaszpachlowane Jesteś tylko upierdliwie złośliwy i sekujesz mnie, aby podbić swoje ego.... Wiem, że to też trzeba zalać ale nie chciałem tego robić razem z tymi "większymi" szparami. Po wstępnym uporaniu się z tymi dużymi zajmę się maleństwami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Jesteś tylko upierdliwie złośliwy i sekujesz mnie, aby podbić swoje ego... Wydało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Jesteś tylko upierdliwie złośliwy i sekujesz mnie, aby podbić swoje ego... Wydało się. Mnie akurat ten rodzaj upierdliwości bardzo odpowiada więc zapraszam częściej do jej okazywania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 No i o to chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi