Tremac Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Działaj dalej bardzo fajny kontrast z tymi obiciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2015 Autor Share Napisano 1 Maja 2015 Podziałałem olejami, ale delikatnie. Coś ostatnio krucho z czasem, ale koniec coraz bliżej. Teraz jeszcze lakier matowy, poskładać do kupy i przykurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Jak zawsze erste klasse. Bardzo lubię Twój styl wykończenia modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Mam pytanie, czy Ty dzialasz olejami na sidoluxie czy troche matowisz model przed olejami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Sido daję przed kalkami i potem zabezpieczam nim już tylko same kalki. Nastepnie wash, obicia, lakier satynowy (kiedyś dawałem mat, ale satyna lepsza) farby olejne i na to dopiero mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Naprawdę cudeńko,te delikatne ślady eksploatacji po prostu finezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2015 Autor Share Napisano 4 Maja 2015 Dzięki. Już prawie koniec. Narzedzia tylko położone do zdjęć. Jeszcze tylko peryskopy i kurzenie i myślę że chyba będzie galeria. I teraz mam pytanie. Co to są za lampy (te pomalowane w środku na srebrno) i jakie kolory szkieł powinny mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 Kawal solidnej roboty a efekt niewymowny wrecz. Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Maja 2015 Autor Share Napisano 12 Maja 2015 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Maja 2015 Autor Share Napisano 12 Maja 2015 Do usunięcia - dubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi