Tremac Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Działaj dalej bardzo fajny kontrast z tymi obiciami. Cytuj
bazylms Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 Podziałałem olejami, ale delikatnie. Coś ostatnio krucho z czasem, ale koniec coraz bliżej. Teraz jeszcze lakier matowy, poskładać do kupy i przykurzyć. Cytuj
cooper69 Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Jak zawsze erste klasse. Bardzo lubię Twój styl wykończenia modeli. Cytuj
michal0281 Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Mam pytanie, czy Ty dzialasz olejami na sidoluxie czy troche matowisz model przed olejami? Cytuj
bazylms Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 Sido daję przed kalkami i potem zabezpieczam nim już tylko same kalki. Nastepnie wash, obicia, lakier satynowy (kiedyś dawałem mat, ale satyna lepsza) farby olejne i na to dopiero mat. Cytuj
krzysztof66 Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Naprawdę cudeńko,te delikatne ślady eksploatacji po prostu finezja. Cytuj
bazylms Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Dzięki. Już prawie koniec. Narzedzia tylko położone do zdjęć. Jeszcze tylko peryskopy i kurzenie i myślę że chyba będzie galeria. I teraz mam pytanie. Co to są za lampy (te pomalowane w środku na srebrno) i jakie kolory szkieł powinny mieć? Cytuj
7urgen Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Kawal solidnej roboty a efekt niewymowny wrecz. Podziwiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi