Gonzo Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Model z przymrużeniem oka Taka fantazja trochę Tygrys firmy Dragon. Beczka z zestawu Eureka XXL. Boczne ekrany od Abera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Podoba mi się z uwagi na stylizację z samego końca produkcji jeśli chodzi o wymalowanie. Co mi przeszkadza to ekrany siatkowe z którymi nigdy się nie spotkałem w dokumentacji zdjęciowej. Były one na wyposażeniu T34 w operacji Berlińskiej ale na kociaku... Koło będące na wieży i jego srebrna obręcz. Z tego co się orientuję metal bardzo szybko pokrywa się nalotem rdzy nawet zaraz po zakończeniu obróbki (się bawiło kiedyś na frezarce i tokarce na praktykach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Malowanie bardzo realistyczne, i świetnie zużyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 Podoba mi się z uwagi na stylizację z samego końca produkcji jeśli chodzi o wymalowanie. Co mi przeszkadza to ekrany siatkowe z którymi nigdy się nie spotkałem w dokumentacji zdjęciowej. Były one na wyposażeniu T34 w operacji Berlińskiej ale na kociaku... Koło będące na wieży i jego srebrna obręcz. Z tego co się orientuję metal bardzo szybko pokrywa się nalotem rdzy nawet zaraz po zakończeniu obróbki (się bawiło kiedyś na frezarce i tokarce na praktykach) Dlatego napisałem że to model z przymrużeniem oka ;) A koło faktycznie chyba trzeba poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Mi się podoba ta interpretacja.Co do koła to mały szczegół,poprawisz to w minutę (lakier matowy i pigment rdzawy lub specyfik AK-013). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Bardzo fajny i klimatyczny. Jedynie mam zastrzeżenia do tej siatki zasłaniającej tylny właz wieży. Nie znam się na tych czołgach, ale jeśli ten właz był używany do awaryjnej ewakuacji to osobiście nie pozwoliłbym sobie jej zablokować. No i jeszcze może ten srebrny, suchy pędzel na osłonach rur wydechowych. Trochę rzuca mi się w oczy, ale to szczegół i może wina światła =P Tak czy inaczej jeszcze bardziej mam ochotę zrobić niemiecki pojazd w takich alternatywnych klimatach^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Bardzo fany, świetnie się ogląda i z pewnością godny zapamiętania. Wyróżnia się niewątpliwie wśród nudnego stada Tygrysów które otaczają nas na co dzień. Super praca! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Koło zapasowe zdjęli z innego czołgu, bo wyszlifowane od gąsienic ? Ale w końcu SF, jak te siatkowe ekrany ;), którymi zaspawali sobie właz ewakuacyjny i do podawania amunicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 jak dla mnie mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Tak jak kolega pisał merytoryka z przymrużeniem oka , ale wykonanie jak dla mnie super . Kolor zielony to z jakiej firmy ? bo mi się podoba . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Pomysł na SF pierwsza klasa! Popracuj przy następnych modelach nad imitacją spawów. W skali 1:35 są zbyt przeskalowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Lutego 2015 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2015 Bardzo, ale to bardzo mi się podoba!!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Piękny model. Super foty !! Gratuluje foty admina ! Genialnie pomalowana beczka. Reszta oczywiście też znakomita. Ale beczka zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shakal84 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Zaje..... fajny zresztą jak każda "fotka admina" chciałbym mieć takie umiejętności podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Tak jak kolega pisał merytoryka z przymrużeniem oka , ale wykonanie jak dla mnie super .Kolor zielony to z jakiej firmy ? bo mi się podoba . Pozdrawiam Mirek . Dzięki wszystkim a zielony pochodzi z zestawu: AK INTERACTIVE 167 - German Green & Brown Modulation Set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r.kalkowski Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Fajna wariacja na temat Tygrysa, bardzo przypadła mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi