wojtek1984jedlicze Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Prezentuję galerię ostatnio ukończonego modelu. Podstawą był zestaw od Xact Scale a do tego doszły blaszki Voyager dopasowane ponieważ pochodzą od modelu Tiger od Meng-a a ten różni się wielkością. Mnóstwo pracy kosztował mnie silnik ale jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem. Pierwotną koncepcję szybko zmieniłem i myślę, ze dobrze to wyszło. Dzięki temu moge pokazać całe wnętrze oraz podniesioną maskę silnika. Zawiasy są ruchome, te od drzwi i te od okienek. I jeszcze mała przechwałka. Modelem wygrałem konkurs w Sanoku w kategorii pojazdy kołowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Cel w sam raz dla przyszłych naszych Apaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Oby tylko z daleka od naszego kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Pojazd i figurka podobają mi się, powierzchnia podstawki tylko bardziej mi przypomina taflę zamarzniętego jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Wojtek, trochę jestem rozczarowany. Model świetny i znając Twoje zacięcie przy M-ATV wiem, że środek jest z pewnością dopieszczony. Część widać na zdjęciach. Zaskoczyła mnie trochę scenka- liczyłem na coś więcej . Przyznam, że model kapitalny, ale palmę pierszeństwa za scenerię i figurantów przyznaję tej pracy http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=47555 Nie zmienia to faktu, że zazdroszczę bardzo udanego modelu i chętnie miałbym takowy na półce, ale...mam pewne "młotkowe" ograniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 No coz... nadal sie ucze.dlugi to jeszcze potrwa. Z kazdym modelem,przy kazdej budowie nowej dioramy nabieram doswiadczenia. wykonalem w zyciu trzy skonczone modele plastikowe. ja jestem z nich bardzo zadowolony a kazdy nastepny chcialbym i postatam sie by byl lepszy niz ten poprzedni. dla wszystkich rozczarowanych: Zapraszam do uczestniczenia w warsztacie kolejnego modelu jaki rozpoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Bardzo ładny. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 A mnie się koncepcja podstawki podoba - Wojtek chciał pokazać świetnie wykonane silnik i wnętrze, więc pomysł ok Co do wykonania podstawki - asfalt mógłby być lepiej zrobiony, no i te nieszczęsne brzegi z maziajami czarnej farby... Ale za to sam model i figurka rekompensują niedostatki reszty. Pojazd mi się źle kojarzy niestety, oceniając sam model - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Dla mnie bomba! Faktycznie winietka Kaprala nieco lepsza, ale detale Twojego pojazdu biją Kapralowy na głowę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 winietkę przygotowywałem na szybko. Zajęła mi dokładnie około 3 godzin pracy. Kolejne będą lepsze i dokładniejsze. Dzięki za pozytywne opinie na temat samego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Ja też się podpisuję pod tym wszystkim co napisali koledzy wyżej. Mój "Tigr" czeka na wenę tfurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmaugPl Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Naprawde ślicznie ci to wyszło Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Bardzo fajnie Ci to wyszło:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi