Forest Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Wygląda to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam wszystkich, Dziobowa nadbudówka oblaszkowana i gotowa do malowania. A tu już pomalowana i przyklejona wraz z rufową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Perfekcja.Śliczny model aby tak dalej.Z miłą chęcią tu zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Bardzo zacnie wygląda od razu mi sie mój papierzany przypomina, tyle że on taki zacny nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 31 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Czołem Okręty to nie moja bajka ale w kwestii łańcuchów trumpek robi w serii master tools zestaw no 06624 masz 2 łancuszki jeden 1,5mm na 0,8 mm drugi 1,1mm na 2,0 mm. Zaglądam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Pieknie....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sacrebleu Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 zgadzam się , a to drewienko pociągnie każdy gram farby jaki dostanie się pod maskowanie. W każdym razie trzymam kciuki bo to piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 11 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Ciekawie ci idzie z tym maskowaniem kamuflażu. A ja wszystko z ręki robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Witam wszystkich. Dzięki za pozytywny odbiór. Teraz przyszła pora na zabawę z malowaniem drobnicy przy pomocy panzer putty. Widoczne schodki farby zostały przeszlifowane na mokro. Jeszcze więcej drobnicy. A tutaj mamy widok na całość wraz z pomalowanym i przyklejonym kominem, żurawiami i armatami plot. 105mmm. Trochę zbliżeń. Widać łańcuch od Lz Models. Pierwsze zabawy z linami. Nie chcąc być oryginalny zastosowałem włos z peruki naprężany kadzidełkiem. Jeszcze tylko je pomaluje ale na jaki kolor: czerń, ciemno szary czy jasno szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Masz podwójnego posta A model wygląda już naprawdę elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Taaa. Bardzo porządna robota. Aż mi się zachciało z nowym okrętem wystartować. I tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Dzięki za zwrócenie uwagi. Taaa. Bardzo porządna robota. Aż mi się zachciało z nowym okrętem wystartować. I tak zrobię Powiem Ci, że nawet powinieneś. Z malowaniem i tak często muszę się ratować pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 zdecydowanie lepszy niż mój od academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Dobra robota Aż mi się zachciało z nowym okrętem wystartować. I tak zrobię A z jakim okrętem będziesz startował Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Kawał solidnej roboty, tak CZymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Dobra robota Aż mi się zachciało z nowym okrętem wystartować. I tak zrobię A z jakim okrętem będziesz startował Pozdrawiam Mam już w zanadrzu HMS Hood, ale po analizie dodatków, budowa w moim tempie zajmie mi ok. 3 lat. Dlatego chcę trochę bardziej na luzie spróbować HMS Zulu ale tworząc mu srodowisko wodne. Zbieram materiały na temat wykonania możliwie jak najlepszej powierzchni wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Jest poprostu piekny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 woda trudny temat ostatnio ćwiczyłem game vallejo water i przy chwili ćwiczeń i kilku próbach myślę iż mogę je spokojnie polecić kluczem do zagadnienia jest czy woda ma być "portowa" spokojna, czy też raczej wzburzone fale. Różne rodzaje docelowych produktów piękny Graff, ja niestety nad takim wielkoludem nie mogę sie pochylić - chyba bym nie miał nawet jak rozłożyć kadłuba w domy. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Oto kolejna garść fotek. Dziobowa nadbudówka z własną ręcznie wytoczonym masztem głównym. Dalmierze. Arado. To coś ma przypominać działka plot. Odpowiednio od góry: 37 i 20mm z lufami od Mastera. Reszta fotek. I moje pierwsze suche kalkomanie, niestety nie wszystkie literki mi się przykleiły. Cóż niedługo koniec zostało mi tylko relingi, olinowanie i jakieś tam brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Wszystko zmierza we właściwym kierunku Czekam na galerię końcową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 piękny będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi