Mitrandir Napisano 5 Października 2020 Autor Share Napisano 5 Października 2020 Godzinę temu, Moses napisał: Piękny ten M240 To fakt... niezaprzeczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Października 2020 Autor Share Napisano 7 Października 2020 Ostatnie duperele... I muszę z przykrością stwierdzić, że to już koniec. Po tylu latach udało się zamknać projekt. Projekt jak na ówczesne moje możliwości dość ambitny... wykraczający dużo dalej niż moje umiejętności Cieszę się, że nie wylądował w koszu Galeria niebawem Dziękuję wszystkim obserwującym za cierpliwość... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Października 2020 Super Moderator Share Napisano 7 Października 2020 Jeszcze fajne zdjęcia do galerii i będzie pięknie. Gratuluję, śledziłem relację od początku. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Października 2020 Autor Share Napisano 7 Października 2020 2 godziny temu, jawkers napisał: Jeszcze fajne zdjęcia do galerii i będzie pięknie. Gratuluję, śledziłem relację od początku. Piękny model. Byłby jeszcze ładniejszy, gdybym go nie dorwał w swe łapska ... taki poczciwy Revellowski przepak Matchboxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Października 2020 Share Napisano 7 Października 2020 świetny ja to bym się bał brać takiego w ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Października 2020 Autor Share Napisano 7 Października 2020 2 godziny temu, M.A.V. napisał: świetny ja to bym się bał brać takiego w ręce Jest nieco dopancerzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 8 Października 2020 Share Napisano 8 Października 2020 Co ci mam napisać profesorze od śmiglaków. Jest moc , pięknie czekam na galerie !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Października 2020 Autor Share Napisano 26 Października 2020 Dziś dojechały plakietki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Listopada 2020 Autor Share Napisano 2 Listopada 2020 Weekend... słonko... i telefon ( niestety ) kilka fotek przed galerią. Rodzinna z młodszym bratem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 O matko, ale zaje.........ta płyta lotniskowa Emotki nie kliknę bo mi się limit wyczerpał a w debecie Administracja jeszcze nie daje Ale za to napiszę: zacnie to wygląda panie kolego, zacnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 bardzo mi się podobają te wiatraczki. zazdraszam i się motywuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Listopada 2020 Autor Share Napisano 2 Listopada 2020 2 minuty temu, bart207skw napisał: bardzo mi się podobają te wiatraczki. zazdraszam i się motywuje... I bardzo dobrze, trzymam kciuki i czekam na twoje wiatraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 1 minutę temu, Mitrandir napisał: I bardzo dobrze, trzymam kciuki i czekam na twoje wiatraki na ta chwile mecze się z bryza z aeroplastu, ale kolekcja śmigiełek rośnie … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolucz Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 Czy możesz zdradzić jak zrobiłeś te koszyczki na wloty powietrza do silników ? Szczękę musiałem zbierać z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Listopada 2020 Autor Share Napisano 10 Listopada 2020 21 godzin temu, jacolucz napisał: Czy możesz zdradzić jak zrobiłeś te koszyczki na wloty powietrza do silników ? Szczękę musiałem zbierać z podłogi. Oczywiscie że mogę Z kołeczka drewnianego uformowałem kopyto i odcisnąłem na ciepło w vivaqu. Po ocięciu dokleiłem uchwyty i pomalowałem całość delikatną warstwą satyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi