rucek Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam przedstawiam model Letov S-20L w wersji Litewskiej Miłego oglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Fajny model jak i podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Oto jak z przecietnego zestawu mozna zrobic super model Do tego w niebanalnym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Bardzo ciekawy pomysł na podstawkę. Modelik też interesująco zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 zestaw nie powala tymczasem wyciągnąłeś z niego chyba wszystko co można. bardzo ładny model, efektowne i rzadkie malowanie. z podstawką nieco gorzej, te głazy na polu startowym trochę rażą. dobre by to było do pancerki. i duże brawa za zdjęcia z epoki. pokaż jeszcze pucharek jaki dostałeś od gości z Litwy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Ha, kupiłem sobie tego Letova w Bytomiu. Fajnie, że ktoś go już zrobił !! Ciekawe cieniowanie na skrzydłach i kadłubie. Natomiast zdjęcia za bardzo wyostrzyłeś. Wyostrzenie się zawsze daje dobre rezultaty. Super sa te godła na kadłubach. Trudno się zdecydować. Ale tez bym wybrał malowanie pudełkowe, ze względu na fajne kammo ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Dla mnie bomba... Pomysł, wykonanie a przy mojej pasji zdjecia archiwalne to juz szczyt marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie za miłe słowa Oto jak z przecietnego zestawu mozna zrobic super model Do tego w niebanalnym malowaniu Przyznam, że bardzo się męczyłem sklejając Letova, ale faktem było, że robiłem go w dość szybkim tempie z podstawką nieco gorzej, te głazy na polu startowym trochę rażą. dobre by to było do pancerki. i duże brawa za zdjęcia z epoki. pokaż jeszcze pucharek jaki dostałeś od gości z Litwy :-) Faktycznie, fantazja z tymi głazami mogła mnie ponieść Pucharek od gości bardzo ładny, pokażę go później . Natomiast zdjęcia za bardzo wyostrzyłeś. Wyostrzenie się zawsze daje dobre rezultaty. Cały czas się uczę z tymi zdjęciami są o niebo lepsze niż te z moim pierwszych wątków. Dla mnie bomba... Pomysł, wykonanie a przy mojej pasji zdjecia archiwalne to juz szczyt marzeń. Cieszę się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Bardzo ładny model i podstawka. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20 - Supermodel + blachy - Eduard 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Witam przedstawiam model Letov S-20L w wersji LitewskiejMiłego oglądania ;) Sprawdź gdzie w prawdziwym samolocie są zaczepiane cięgna komory płata. Nigdy nie są mocowane do słupków międzyskrzydłowych. To trochę razi, bo model poza tym robi zupełnie dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Dzięki za zwrócenie uwagi, na pewno jeśli kiedyś trafi mi się dwu płatowiec to wykonam to prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Już za walkę z KP wielkie BRAWO, a efekt fiu fiu... Bardzo mi się podoba Twoja praca - absolutnie bez zastrzeżeń - Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Bardzo sympatyczny modelik. Widziałem go na żywo w Olsztynie. Tak się złożyło, że na sali był też drugi litewski Letov (na wystawie pozakonkursowej), ale ten zrobił na mnie lepsze wrażenie. Swoją drogą tuż przed Festiwalem rozważałem sklejenie tego samego samolotu (podobała mi się grafika na boku). Na szczęście padło na litewskiego L-39 Albatrosa, bo by się narobiło... Gratuluję modelu i pucharu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Czy to był ten model co na początku tyle z owiewka walczyłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Owszem. Przed wyjazdem miałem małą katastrofę przy pakowaniu i naprawiałem już na sali wystawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Rewelacyjny model, a smok na burtach powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi