HK1885 Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Zestaw Hasegawy w okolicznościowej edycji Italeri na 70-lecie D-day. Ja skończyłem równo na 71-lecie. Dodałem żywiczny fotel pilota + wydechy z Quickboosta. Malowany gunze i tamiją, do wykończenia użyłem szuwaksów od AK i Miga, tamijowskich pisaków i kredek - w tym mojej ulubionej srebrnej. Malowanie pudełkowe - PRoJ 609 sqn, Torney Island, 6 czerwca 1944. ...the invasion has begun! Dwie sentymentalne fotki ze starym modelem Academy sklejonym 12 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Moze jako pierwszy,model swietny.Naprawde wg mnie nie ma sie do czego czepiac.No chyba ze opony sie swiecia. Ale zdjecia ,czasem wygladaja jak grafika komputerowa.Wiem ze wiecej jest widoczne w sztucznym swietle ale naturalne swiatlo nie jest zle. Pozdro Wojtas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 No ładna rzecz - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Bardzo udany model podoba mi się zwłaszcza spód i te małe odpryski farby na kadłubie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Bardzo ładny Typhoon. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: MiG-21MF - R.V.Aircraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Mocarny Typhoon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2015 Dziękuję, cieszę się, że model się podoba. wojt1 - z mojej perspektywy kwestia światła jest umowna i tak naprawdę kto przy jakim oświetleniu fotografuje to bardziej sprawa przyzwyczajenia. Decyduje odpowiedni balans bieli w aparacie + rozproszenie światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Piękna bestia. Bardzo się podoba. ................. * * auto cenzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Podoba mi się, szczególnie zużycie powłoki malarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2015 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Heniu ładny Typhoonik Gratulacje foty na stronie głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2015 Heniu ładny Typhoonik Hehe, dzięki. Gratulacje foty na stronie głównej No i tutaj zostałem zaskoczony. Mile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Model piękny, ciekawie acz prosto zaprezentowany. Jedyne do czego bym się przyczepił to trochę zbyt delikatne okopcenia. Ja bym jednak trochę mocniej tam podziałał, zwłaszcza, że spód nosi nieco mocniejsze ślady zużycia. Reszta super! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2015 Model piękny, ciekawie acz prosto zaprezentowany. Dzięki. Jedyne do czego bym się przyczepił to trochę zbyt delikatne okopcenia. Ja bym jednak trochę mocniej tam podziałał, zwłaszcza, że spód nosi nieco mocniejsze ślady zużycia. Kwestia przyjętej narracji. Z kopciem udało mi się zgrabnie przesadzić w poprzednich modelach, tym razem byłem ostrożniejszy. Stąd jest delikatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Czerwca 2015 Share Napisano 12 Czerwca 2015 Gratuluje: pięknego modelu, fotki Admina, warsztatu. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Nie powiem, robi wrażenie. Świetny model, zazdroszczę warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 Gratuluje: pięknego modelu, fotki Admina, warsztatu. Brawo. Dzięki, szczególnie tą fotką admina byłem zdziwiony. Nie powiem, robi wrażenie. Świetny model, zazdroszczę warsztatu Dziękuję, aczkolwiek z tym warsztatem to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi