Stojkovic Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Jeśli wersja M113 ACAV nie miała tych stelaży, to mam takowe z Eduarda w wersji fototrawionej na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Jeżeli nie będą potrzebne, to chętnie je przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2015 A jednak nie mogłem wytrzymać, i we wnętrzu zaczęły zachodzić zmiany. Na początku wyleciało fototrawione pudło, które zastąpiłem własnoręcznie wyskrobanymi stelażami na amunicję. Docelowo będzie to wyglądać jak na zdjęciu oryginału z mojego wcześniejszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Nie czekasz na blaszkowe ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Nie czekasz na blaszkowe ode mnie? Nie wytrzymał ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2015 To fakt, wpatrywałem się na to zdjęcie, i stwierdziłem, że jednak muszę coś z tym wnętrzem zrobić Stojkovic , ach jednak nie fatyguj się, zrobienie tych stelaży zajęło mi niecałe 2 godziny, myślałem, że będzie gorzej. Zostaw sobie, może i Ty kiedyś sięgniesz po koszerną M113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Czerwca 2015 Share Napisano 23 Czerwca 2015 Zawsze tak jest. Na początku ma być bezstersowo, a potem to się zmieni to poprawi. Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Cześć! Po powrocie z delegacji zaraz wziąłem się do roboty. Efekt to kolejny stelaż na amunicję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 13 Lipca 2015 Autor Share Napisano 13 Lipca 2015 Kolejny dzień, kolejne elementy wystrugane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Stelaże wyszły prima sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Lipca 2015 Autor Share Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki Stojkovic, na początku myślałem, że będą trudne do wykonania. Na szczęście okazało się, że strach ma wielkie oczy i poszło łatwo, szybko i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Cześć! W międzyczasie coś tam podziałałem. Myślę, że w kwestii wnętrza to wszystko, wystarczy położyć podkład na resztę elementów, i można malować. Farby dotarły, ale aero się posypał... Niedługo nabędę nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Daje radę!ślady łączenia formy na rurze(chyba wydechowej) w silniku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Świetnie to wygląda. Lubię takie wnętrza pomimo faktu, ze czasem 70-80% jest niewidoczne, ale...spać wtedy można spokojnie. Jaką farbą malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Szkoda aero - mam nadzieję że długo czekać nie będzie trzeba. Wygląda elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Dzięki za odzew Piotrze, tak jest ślad Będę to szlifował, chociaż i tak nie będzie tego elementu widać. Makinen, farba do wnętrza to Vallejo Model Color 974 Green Sky, ale wstępnie stwierdziłem, że jest za bardzo intensywnie zielona, dla tego dodam do niej trochę białego koloru. Krzysiek, myślę, że w przyszłym tygodniu coś nabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Ech, nie doprecyzowalem- chodzi mi o kolor zewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Skłaniam się do Lifecolor UA 035 "Israeli Sandgrey 1982", ale jeszcze trochę muszę się mu przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Eleganckie wnętrze, miło popatrzeć. Co z aero się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Coś ze spustem nie tak, puszcza tylko powietrze, a farby już nie. I tak miałem kupić nowy, więc nie będę go reanimował. Tymczasem wnętrze dostało podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Próbowałem Lifecolora o którym wspominałeś na mojej merkavie MK. IV LIC jakiś czas temu i w miarę to wygląda. Co do M113 to wychodzi kozacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Cześć! Działam dalej, na razie wnętrze pomalowane bazowym kolorem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Wygląda jak prezentacja w powerpoincie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi