tenzan Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Nie mam pytań. Model bajka, zdjęcia rozwalają system. Wyglądają jak z pokazów lotniczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Model jak i zdjęcia bardzo ładne. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: 2x armata Bofors - Ftf 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Na sugestie kolego Solo, dołożyłem ogień w dyszach ,-)) I jeszcze dwa ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 Dałem obejrzeć zdjęcia paru znajomym którzy z lotnictwem wiele spólnego nie mają, żaden się nie zorientował że to model. Dopiero jak im pokazałem warsztat to uwierzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 Spiton, rewelacja! Wielki szacunek za warsztat jak i galerię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Pierwsze wrazenie - PRAWDZIWY.No i w tej skali SUPER-EXSTRA .chyle czola.Brudzenie tez tak chce,trenuje,trenuje ale b.daleko mi do takiego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Chłopaki, jest mi bardzo miło, ze sie wam podoba sposób w jaki ubrudziłem tego Rafale. I powiem wam, ze metody brudzenia , jakie stosuje, sa chyba najprostszymi z mozliwych. Słowem łatwo jest sie tej metody nauczyć. Mam teraz na tapecie kilka modeli, ale chyba na pierwszy ogień pójdzie F-14 albo Einglish Electric Lightning. Nie wiem jeszcze na którego sie zdecyduje. F-14 jest już mocno zaczęty, a Lightning w pudełku. I przy okazji warsztatu, postaram się dokładniej opisać proces brudzenia. Może komuś się to do czegoś przyda ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 ŁAŁ - Na modelarstwie lotniczym w ogóle się nie znam, przypuszczam że nie jest to najlepszy model Rafale w tej skali ale sposób prezentacji - pomysł i świetne zdjęcia zasługują na uznanie. Nie wiem na ile to zgodne z realiami ale mnie takie "ufajdane" samoloty podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Rozumiem, że wydech w PS trzasnąłeś :-) Ale poza tym - bardzo fajny model! Gratuluję! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Rewelka, pozazdrościć umiejętności brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Cóż... dopiero teraz dotarłem do galerii.... i od parunastu minut próbuję szczękę zebrać z podłogi... Spiton, pełen respekcik coś niesamowitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Cóż... dopiero teraz dotarłem do galerii....i od parunastu minut próbuję szczękę zebrać z podłogi... Spiton, pełen respekcik coś niesamowitego. Dzieki, ale różnica pomiędzy twoją Cobrą a moim Rafale polega na tym, ze ja zrobiłem zdjęcia w naturalnym oświetleniu ,-)) Natomiast podejście do detalu i malowania mamy mim zdaniem bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2015 Share Napisano 14 Sierpnia 2015 Trochę późno, ale do takiego modelu koment trzeba napisać. Model jest tak ładnie zrobiony i sfotografowany iż wygląda jak oryginał. Pozazdrościć talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Cóż... dopiero teraz dotarłem do galerii....i od parunastu minut próbuję szczękę zebrać z podłogi... Spiton, pełen respekcik coś niesamowitego. Dzieki, ale różnica pomiędzy twoją Cobrą a moim Rafale polega na tym, ze ja zrobiłem zdjęcia w naturalnym oświetleniu ,-)) Natomiast podejście do detalu i malowania mamy mim zdaniem bardzo podobne. Cóż... galeria przede mną wyciągnę wnioski. i dziękuje za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2017 Hej admini, dodajcie do katalogu jeszcze mojego Rafałka ,-)) Też jest w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 11 Czerwca 2017 Hej admini, dodajcie do katalogu jeszcze mojego Rafałka ,-)) Też jest w 72 Podczas robienia spisu mogły się nie wyświetlić zdjęcia i dlatego został pominięty. Dodałem do galerii twojego Rafale Zdjęcia są mistrzowskie a model wygląda na nich realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 O cholera! Jak moglem przeoczyc wczesniej ta galerie? W pierwszej chwili jak przejzalem galerie to pomyslalem - "no dobra, a gdzie zdjecia modelu?" Rewelacja, zarowno model jak i zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi