Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Super to wyszlo. A okopcenie belki takie jak ostatnio pewne stare Audi, ktore jechalo przede mna na krajowej "siodemce". Moze paliwo trefne? ;) Nie, długi lot koszący z fajerwerkami nad "pasterzami kóz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Klawo jak......Egon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Dobrze wygląda - plamy wyszły bardzo ładne. Chociaż ten kopeć: Nie, długi lot koszący z fajerwerkami nad "pasterzami kóz" ..bardziej mi wygląda jakby przy okazji przeleciał jeszcze nad płonącym polem naftowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Pisałem że zdjecia są nieco przekontrastowane bo nie widać nic... telefonem robione w rzeczywistości jest jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 okopcenia dobre. bezkompromisowe. Męskie, bojowe. Stary Pitoń takie lubi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Cieszę się very, ale reszta będzie dopiero za przynajmniej tydzień... druga część urlopu "ON" Miłego sklejania Panowie i Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Okopcenia genialne, proszę o przepis aby do zaimplementować do mojej Cobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Proszę Do tego celu użyłem bardzo rozcieńczony levelling thinnerem czarny mat, a na koniec delikatnie Tamiya "smoke" również rozcieńczona w znacznym stopniu rozcieńczalnikiem Tamiyi. w do wszystko wcierany na sucho pigment AK "North Africa Dust" Całość zabezpieczyłem lakierem mat Tamiya, i ponownie szczypta! pigmentu i smolistego Teraz jak urlop skończony, można (z poparzeniami) nareszcie zasiąść do uzbrojenia Niestety, wyrzutnie HOT'ów są naładowane :( ...a ja sobie wymyśliłem, żeby zrobić same wyrzutnie, więc czeka mnie trochę dłubania. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Wyszło SUPER gdybyś nie napisał że to 1/72 to wygląda jak 1/48 forma wygląda identycznie jak przy moim RED BULL-U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Tak miało być Poza tym to jest bardzo przyzwoity model, Hasegawa bardzo się przyłożyła jest to już dość stary model ale ładnie zrobiony... wklęsłe linie, wypukłe nity robią swoje to i efekt jest poprawny Dziękuję za pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Może jakiegoś MI-lka byś machnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Może jakiegoś MI-lka byś machnął Nie... Sławku to twoja domena ja najpierw mam w planach kolejnego sharka KA-50 następny na tapecie i również "pódełkowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 KA-50 fajny.....a jakie malowanko?.....nie wiem,ale jakoś te ruskie kamuflarze mi przypadły do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 aaa no tak black chyba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 nic specjalnego pudełkowe black też będzie ale kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 E tam nie ma mikro butelki coli To już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 E tam nie ma mikro butelki coli To już nie to samo ...jeszcze nie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 KA-50 następny na tapecie i również "pódełkowiec" No nie no To może równoległy warsztacik ;P Tylko ja chcę dla odmiany 'łołpen' zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Proszę Pawełku z Tobą zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 E tam nie ma mikro butelki coli To już nie to samo ...jeszcze nie skończyłem No dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) No dobra czas zacząć kończyć Uparłem się na niezaładowane wyrzutnie pocisków TOW w mojej Cobrze , tak jak na fotkach Szukałem, szukałem i nic więc musiałem je sobie wystrugać... Już przy pierwszym rzucie oka widać, że wiele można wykorzystać, więc jakoś pomału wydłubałem ... ...pomalowane załosiowane i pora na przymiarkę W tak zwanym międzyczasie doszły również filtry na wlotach powietrza i troczenie łopat wirnika nośnego. i Cobra na chwile obecną prezentuje się tak Jak zmajstruje podstawkę (i butlę coli ) to postaram się wrzucić jakąś galeryjkę... Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Robi wrażenie. Poprawione wyrzutnie bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Naprawdę fajny model....czekamy na galeryjkę p.s.fajną masz już kolekcję...może jakieś wspólne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi