adam215 Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Model mi się podoba. Budzenie nie jest nachalnie i zrównoważone. Jakimi farbami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Malowanie jak zawsze Humbrol, kolor to mieszanina. Kalkomanie mogły wyjść lepiej, model jest pudełkowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Kawulec bardzo mi się podoba i zdjęcia bardzo dobre . Może tylko przytłumił bym boczne krawędzie gąsek - raczej nie wycierały się tak mocno wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Ładny model chociaż nie lubie ruskich to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudelosha Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Jak oceniasz jakosc tego modelu? Nie mialem jeszcze okazji sklejac nic od Trumpetera a mam lekki uraz do niezbadanych modeli po kontakcie ze starymi zestawami Zvezda do 70 PLN Miales z nim jakies przygody czy skleja sie w miare przyzwoicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 bardzo fajnie wykonany, gąski - extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Model jest dość stary, ale lepszy od Zvezdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Bardzo przyjemny w odbiorze. I fotki dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Oj, ale fajny czołgutek I fotki dobre! Też mi się bardzo podobają, możesz coś więcej? Jakie ustawienia aparatu, światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Jak zrobiłeś środek reflektora z przodu? To jakaś farba czy jak?? Wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisałem że model jest pudełkowy, nie całkiem, wkład reflektora jest firmy ELF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Sierpnia 2015 Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Bardzo realistyczny model. I bardzo fajne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Bardzo dobry model. Świetnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Co to za firma ELF. Możesz coś więcej ? Praca bardzo zacna - jak ja lubię te brudne zielone kolory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2015 http://www.jadarhobby.pl/elf-3502-swiatla-do-pojazdow-skali-135-p-38358.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi