Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Mam małe pytanie - czy ktoś poza moim skromnym mua startuje w konkursie w obszarze szeroko rozumianego lotnictwa? Ciekaw jestem Waszych pomysłów no i w ogóle czy będę z kimś rywalizować, czy tylko sam ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Dotrzymam Ci towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 czy ktoś poza moim skromnym mua startuje w konkursie w obszarze szeroko rozumianego lotnictwa? Rozważam, tylko muszę sobie wykładnię tej "zimy" przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zdradzicie co planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Rozważam, tylko muszę sobie wykładnię tej "zimy" przeprowadzić Z lotnictwem macie łatwo. Zagryche to ja mam bo kompletnie nie wiem jak połączyć zimę z niemieckim niszczycielem. Na chwię obecną to łączy tylko "historia okrętu" a to chyba za mało :( A temat sztucznej wody / lodu jest mi bardziej obcy niż chiński dla przeciętnego Kowalskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Nazwij temat "Ice Steel" i jakoś przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Rozważam, tylko muszę sobie wykładnię tej "zimy" przeprowadzić Z lotnictwem macie łatwo. Zagryche to ja mam bo kompletnie nie wiem jak połączyć zimę z niemieckim niszczycielem. Na chwię obecną to łączy tylko "historia okrętu" a to chyba za mało :( A temat sztucznej wody / lodu jest mi bardziej obcy niż chiński dla przeciętnego Kowalskiego. Może kamo dobierz dpowiednie? Mam zrobionego HMS Eskimo!!!! http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=77&t=42906 w arktycznych kolorkach.Niemcy też pływali na północy. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zdradzicie co planujecie? Czeski Gripen,a ty co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Brytyjski Jaguar Gr.3 w arktycznym kamuflażu, no chyba że mi się jeszcze odmieni, ale to tak na 90% w tej chwili. A co czeski Gripen będzie miał z zimą wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zrobię go na oponach z kolcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Dobre, o ile to nie żart. A tak na marginesie to o ile to jest Gripen Kitty Hawka, to będę obserwował bardzo uważnie, bo straszliwie wręcz mi się ta maszyna podoba, ale różne rzeczy słyszałem o tym modelu i boję się go zaczynać. Tak więc, czy to będzie KH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zagryche to ja mam bo kompletnie nie wiem jak połączyć zimę z niemieckim niszczycielem. Na chwię obecną to łączy tylko "historia okrętu" a to chyba za mało :( A temat sztucznej wody / lodu jest mi bardziej obcy niż chiński dla przeciętnego Kowalskiego.Zrób Tirpitz we fjordach Norweskich - tam w sumie długo zima trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zdradzicie co planujecie? AL-21F3 - zimny, o ile mi się w harmonogram wstrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zdradzicie co planujecie? AL-21F3 - zimny, o ile mi się w harmonogram wstrzeli Jak go uruchamiał nie będziesz, to będzie zimny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Dobre, o ile to nie żart. A tak na marginesie to o ile to jest Gripen Kitty Hawka, to będę obserwował bardzo uważnie, bo straszliwie wręcz mi się ta maszyna podoba, ale różne rzeczy słyszałem o tym modelu i boję się go zaczynać. Tak więc, czy to będzie KH? Zmartwię Cię,to jest Revell w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zagryche to ja mam bo kompletnie nie wiem jak połączyć zimę z niemieckim niszczycielem. Na chwię obecną to łączy tylko "historia okrętu" a to chyba za mało :( A temat sztucznej wody / lodu jest mi bardziej obcy niż chiński dla przeciętnego Kowalskiego.Zrób Tirpitz we fjordach Norweskich - tam w sumie długo zima trzyma. Nie ma sałaty w portfelu na kupno kolejnej łajby. Gdyby było więcej czasu to może bym sie porwał z hipperem w malowaniu z brestu albo norwegii. Graf spee lepie od lutego i jeszcze z 2-3 dni mi zejdzie. A tak to zostaje mi być na łasce administracji z moją interpretacją slowa "zima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zimowe inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zmartwię Cię,to jest Revell w 72 Smuteczek... Tak na marginesie, pamiętajcie Panowie że każdy model to może być science-fiction, dostosowane do potrzeb tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Postaram się dołączyć do konkursu z F-15C, jeszcze myślę na wymówką... wróć, interpretacją "zimy". Ale od razu mówię, że konkurencja ze mnie będzie żadna Bardziej dla sportu to będę robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Podpowiem: F-15 to jeden z najklasyczniejszych produktów Zimnej Wojny, więc tu nie ma co kombinować... Jaki to konkretnie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Academy F-15C MSIP II + elementy fototrawione do kabiny Eduarda: http://www.super-hobby.co.uk/products/F-15C-MSIP-II-173rd-Fighter-Wing.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Kolega robił taki niedawno, ponoć jakieś kłopoty ze spasowaniem wlotów powietrza, ale generalnie można z tego zrobić przepiękny model. No i to malowanie... miód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zachęcam do zerknięcia do tematu obok - podałem szybką i pewną metodę na śnieg (widziałem na własne oczy na wystawie i jakość była powalająca!!!) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Patrzac na wpisy to zima sie zaczeła w erze jetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Zimna wojna to bardzo pomocny slogan w temacie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi