KW-2 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Lordzie, ognisko jest konieczne. Legitymizuje mi koncepcję scenki. Czym napalone - nieważne, i tak będzie dogasało. Jednakże trochę ciepła musi dawać, ze względu na efekt, jaki chcę osiągnąć. KW-2, rzecz jasna, wybieram się do kina. Choć obawiam się, czy Disney zachowa ducha poprzednich części. I Han Solo coraz starszy, a dwie części jeszcze przecież mają być. Dziś psiknąłem fiksatywą pigmenty. Zostały ostatnie prace upiększające. Galeria w weekend. Chyba... Naprawdę będzie część 8 i 9!? Super!!! Też się wybieram! Pozdrawiam! Cytuj
Solo Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Tak dokładnie, to Disney nie zapowiedział chyba oficjalnie że będą jeszcze dwie części kolejnej Trylogii (dlatego nowa część nie ma podtytułu "Episode VII"), a raczej że będę kręcić filmy z tego uniwersum tak długo jak się da. Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej. Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem. Cytuj
Marcin M. Napisano 4 Listopada 2015 Autor Napisano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich odwiedzających! Tu macie coś na podkręcenie klimatu: A właśnie, gdzie mój Jedi's Outcast? Se zagram. Wprawdzie grafika jak na Game Boyu, ale miło wrócić i pomachać mieczem świetlnym. Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej.Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem. Coś czuję, że ilość może nie pójść w parze z jakością. Ale najgorsze są te "dograne" . Właśnie póki Lucas się zajmował sagą, miał jakąś wizję, całość była spójna. Chociaż postać młodego Anakina w finale ROTJ (odnowionego) mnie nie przekonuje. Chyba konserwatywny ja? Sypnęło śniegiem, fotki z wczoraj, na świeżo. Po wyschnięciu lakieru muszę dosypać proszku. Dojdzie biały pigment z kredki po całości, plus ew. zacieki topniejącego śniegu. Co sadzicie? M. Cytuj
kokos85 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Ładny kurczak... a co do sagi starą trylogie w originale widziałem nie raz (miałem VHS ) a odnowionej nie kojarzę ale obawiam się co Disney zmajstruje Cytuj
bazylms Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 A może by tak spróbować ze światłowodu laserowe strzały dorobić. Sam model ładnie wygląda. Cytuj
Solo Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 A kto i do kogo miałby strzelać, skoro to jest "zdechły" kurczak a i do tego załoga chyba też już całkiem się rozłożyła w środku? Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 4 Listopada 2015 Super Moderator Napisano 4 Listopada 2015 Bardzo ładnie wyszedł !!! Czekam na galerię z niecierpliwoscią! Pozdrawiam Christian Cytuj
bazylms Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Zawsze można koncepcję zmienić. W sumie rozwalony nie jest. Cytuj
Marwaw Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Przyznaję, że dopiero teraz tu trafiłem i jestem pod ogromnym wrażeniem. Warsztat ma klimat. Miech MOC będzie z Tobą Marcinie!!! Cytuj
vollff Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Wyglada jak na filmie - rewelacja. Masz moj glos Cytuj
Marcin M. Napisano 25 Listopada 2015 Autor Napisano 25 Listopada 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i zapraszam do GALERII. Cytuj
7urgen Napisano 25 Listopada 2015 Napisano 25 Listopada 2015 Ogladalem od początku. Fajne, podoba mi się a wprowadzenie w galerii zrobiles rewelacyjne. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 27 Listopada 2015 Super Moderator Napisano 27 Listopada 2015 To prawda, trzymasz poziom od A do Z :-) Pozdrawiam Christian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi