Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Lordzie, ognisko jest konieczne. Legitymizuje mi koncepcję scenki. Czym napalone - nieważne, i tak będzie dogasało. Jednakże trochę ciepła musi dawać, ze względu na efekt, jaki chcę osiągnąć.

KW-2, rzecz jasna, wybieram się do kina. Choć obawiam się, czy Disney zachowa ducha poprzednich części. I Han Solo coraz starszy, a dwie części jeszcze przecież mają być.

Dziś psiknąłem fiksatywą pigmenty. Zostały ostatnie prace upiększające.

Galeria w weekend. Chyba...

Naprawdę będzie część 8 i 9!? Super!!!

Też się wybieram!

Pozdrawiam!

Napisano

Tak dokładnie, to Disney nie zapowiedział chyba oficjalnie że będą jeszcze dwie części kolejnej Trylogii (dlatego nowa część nie ma podtytułu "Episode VII"), a raczej że będę kręcić filmy z tego uniwersum tak długo jak się da.

Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej.

Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem.

Napisano

Witam wszystkich odwiedzających!

Tu macie coś na podkręcenie klimatu:

A właśnie, gdzie mój Jedi's Outcast? Se zagram. Wprawdzie grafika jak na Game Boyu, ale miło wrócić i pomachać mieczem świetlnym.

Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej.

Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem.

Coś czuję, że ilość może nie pójść w parze z jakością.

Ale najgorsze są te "dograne" .

Właśnie póki Lucas się zajmował sagą, miał jakąś wizję, całość była spójna. Chociaż postać młodego Anakina w finale ROTJ (odnowionego) mnie nie przekonuje. Chyba konserwatywny ja?

Sypnęło śniegiem, fotki z wczoraj, na świeżo. Po wyschnięciu lakieru muszę dosypać proszku. Dojdzie biały pigment z kredki po całości, plus ew. zacieki topniejącego śniegu. Co sadzicie?

PB040020_zps8cruhtqv.jpg

PB040021_zpsc5tgnkcf.jpg

PB040022_zps6lmst7vn.jpg

PB040019_zps0nf36igf.jpg

PB040018_zpsso4sdmpo.jpg

PB040016_zpswdd9vawi.jpg

PB040015_zps8cqeq1xs.jpg

M.

Napisano

Ładny kurczak...

a co do sagi starą trylogie w originale widziałem nie raz (miałem VHS ) a odnowionej nie kojarzę ale obawiam się co Disney zmajstruje

• Super Moderator
Napisano

Bardzo ładnie wyszedł !!! Czekam na galerię z niecierpliwoscią!

Pozdrawiam

Christian

Napisano

Przyznaję, że dopiero teraz tu trafiłem i jestem pod ogromnym wrażeniem. Warsztat ma klimat.

Miech MOC będzie z Tobą Marcinie!!!

• 2 weeks later...
Napisano

Ogladalem od początku. Fajne, podoba mi się a wprowadzenie w galerii zrobiles rewelacyjne.