Solo Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Tu macie coś na podkręcenie klimatu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Jest ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Lordzie, ognisko jest konieczne. Legitymizuje mi koncepcję scenki. Czym napalone - nieważne, i tak będzie dogasało. Jednakże trochę ciepła musi dawać, ze względu na efekt, jaki chcę osiągnąć. KW-2, rzecz jasna, wybieram się do kina. Choć obawiam się, czy Disney zachowa ducha poprzednich części. I Han Solo coraz starszy, a dwie części jeszcze przecież mają być. Dziś psiknąłem fiksatywą pigmenty. Zostały ostatnie prace upiększające. Galeria w weekend. Chyba... Naprawdę będzie część 8 i 9!? Super!!! Też się wybieram! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Tak dokładnie, to Disney nie zapowiedział chyba oficjalnie że będą jeszcze dwie części kolejnej Trylogii (dlatego nowa część nie ma podtytułu "Episode VII"), a raczej że będę kręcić filmy z tego uniwersum tak długo jak się da. Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej. Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Listopada 2015 Autor Share Napisano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich odwiedzających! Tu macie coś na podkręcenie klimatu: A właśnie, gdzie mój Jedi's Outcast? Se zagram. Wprawdzie grafika jak na Game Boyu, ale miło wrócić i pomachać mieczem świetlnym. Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej.Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem. Coś czuję, że ilość może nie pójść w parze z jakością. Ale najgorsze są te "dograne" . Właśnie póki Lucas się zajmował sagą, miał jakąś wizję, całość była spójna. Chociaż postać młodego Anakina w finale ROTJ (odnowionego) mnie nie przekonuje. Chyba konserwatywny ja? Sypnęło śniegiem, fotki z wczoraj, na świeżo. Po wyschnięciu lakieru muszę dosypać proszku. Dojdzie biały pigment z kredki po całości, plus ew. zacieki topniejącego śniegu. Co sadzicie? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Piknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Ładny kurczak... a co do sagi starą trylogie w originale widziałem nie raz (miałem VHS ) a odnowionej nie kojarzę ale obawiam się co Disney zmajstruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 A może by tak spróbować ze światłowodu laserowe strzały dorobić. Sam model ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 A kto i do kogo miałby strzelać, skoro to jest "zdechły" kurczak a i do tego załoga chyba też już całkiem się rozłożyła w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2015 Bardzo ładnie wyszedł !!! Czekam na galerię z niecierpliwoscią! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Zawsze można koncepcję zmienić. W sumie rozwalony nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Fajnie wyszło z tym śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Przyznaję, że dopiero teraz tu trafiłem i jestem pod ogromnym wrażeniem. Warsztat ma klimat. Miech MOC będzie z Tobą Marcinie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Wyglada jak na filmie - rewelacja. Masz moj glos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i zapraszam do GALERII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Ogladalem od początku. Fajne, podoba mi się a wprowadzenie w galerii zrobiles rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2015 To prawda, trzymasz poziom od A do Z :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi