Mikele Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Olej Ci cieknie spod trzeciego gara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Artysta. Wiedziałem że tak będzie. Pięknie jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Świetna robota. Aż wzroku oderwać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Jakiś gamoń uszczelki nie wymienił ... Dzięki chłopy za komentarze . Kolejny krok do przodu . Buda pokolorowana , zapodkładowałem gąsienice pod pigmenty i zacząłem zabawę z olejami . Pozostało jeszcze trochę poprawek z emaliami , zciurać siadełko drajwerowi i można będzie rzucić pigmenty na podwozie i nadwozie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 No jest cudowny. Koniecznie zrób mu daszek. Zamiast blachy z puszki wyciśnij kształt na blasze z tacki do grilla, będzie prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Dorzuć na siodełko drajwera np takiego: http://toro-model.home.pl/pliki/35f73.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Po prostu świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 Dziękuje za komentarze . Model gotowy , jutro zrobię galerię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 No i kolejny świetny model w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Elegancko wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Jestem absolutnie pod wrażeniem jak dla mnie model prezentuje się DOSKONALE. Na tą chwilę to zdecydowanie mój faworyt w konkursie zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 Dzięki bardzo chłopy i cieszę się , ze się podoba Dopiero po wrzuceniu zdjęć zorientowałem się , ze wysunął się komin ze swojego gniazdka w kolektorze ździebełko , bo wetknięty był bez kleju i tak poszedł do galerii . W każdym razie już go umocowałem jak należy . Dorzuć na siodełko drajwera np takiego:http://toro-model.home.pl/pliki/35f73.htm Mam Piotrze tego drajwera . Pomyślałem sobie , że po mimo kompletnego braku umiejętności malowania facjat ludzikom , spróbuję , a gębę wymaluje pod okiem specjalistów na zbliżających się warsztatach SF w Łodzi. Pomijam fakt , że w ogóle mnie nie kręci robienie ludzików jak i podstawek , natomiast bardzo lubię na nie patrzeć . Wracajac do ludzika - jest on dopasowany do miniartowego Cata D7 i plan był taki , że chciałem go zainstalować do stalińca . Już przy stalińcu wymagałby wycinania klinów i szarpania się z nim , więc samą myślą o tym osłabiony , zrezygnowałem . Ten Cat 60 ma dwa razy mniejszy fotel i jeszcze krótszą odległość między siadełkiem , a pedałami , więc nie wiem co bym musiał robić mu z kulasami i tyłkiem - a jak wspominałem , ludziki to nie jest "moja mocna strona " tym bardziej dłużej się nie zastanawiałem i porzuciłem w tym przypadku też ten plan . A figurka bardzo fajna .... Może przy miniartowym ciągniku , ale na razie jestem traktorami zmordowany Teraz czas na dźwigi i koparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Tylko daj jakoś znać jak założysz nowy warsztat żebym Cię znowu po całym forum szukać nie musiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Kurtka na wacie, dlaczego ja tak nie umiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 Odgrzewam kotleta, wiem, ale być może jeszcze raz zapytam: podasz Bożo przepis na wykonanie takich gąsienic, mniej więcej krok po kroku? Buduję Caterpilar D7 z Mini Artu, gąsienice mam już sklejone, a to po silniku i obok lemiesza najbardziej "reprezentacyjny" element modelu. Można prosić?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi