gulus Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Jednak zbyt wiele elementów masz sklejonych - przeniesiony został Twój temat. Nie masz możliwości wskoczyć w konkurs z czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Nie masz możliwości wskoczyć w konkurs z czymś innym? a wątek tak jak pisałem proszę Admina o przeniesienie, a ja sobie wystartuje od zera - kilka nowości ma być także warto poczekać Ps. Przeglądam co kupić do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2007 ciąg dalszy pastwie się nad malowaniem ( wstępne zacieki )- zdjęcia są słabe bo pózno w nocy na szybko robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 Fajnie wychodzi (jaka technika użyta ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2007 kolejny etap prac http://i241.photobucket.com/albums/ff75/rollingstone1/IMG_0005-2.jpg http://i241.photobucket.com/albums/ff75/rollingstone1/IMG_0001-4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 4 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2007 jeszcze zbliżonko i linki do kolejnych http://i241.photobucket.com/albums/ff75/rollingstone1/2-2.jpg http://i241.photobucket.com/albums/ff75/rollingstone1/3-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2007 Jeszcze pytanko - nie ma ktoś na zbyciu z 4, 5 gąsek do Jaga lub tygrysa II, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2007 popracowałem nad odpryskami co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Jak mniemam nad kołami będziesz pracował. Widać dużą różnicę między nimi a resztą pojazdu. Bardzo mi się podobają te delikatne ślady rdzy i obicia. Ale dlaczego tylko z liter "EE" spływa farba a z innych już nie? Tak w ogóle to z zazdrością patrzę na Twój warsztat. Też bym tak chciał. Aha, i jeszcze krótkie pytanie - czy robisz model wg jakiegoś zdjęcia czy jest to swobodna wariacja na temat? Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Ogólnie rzecz biorąc BDB, rozumiem że to będzie jagdtiger opuszczony, przechwycony przez amerykanów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Będzie ciekawie ... ;) Ale mogłeś napisać "Fuck Off" byłoby bardziej realistycznie ;) Amerykanie też się złościli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Tyle, że Amerykanie napisali to jako ostrzeżenie, że pojazd jest zaminowany albo podejrzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Albo Anglicy. No nie źle sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2007 brak czasu spowolnil dziłania destrukcyjne ale juz jest lepiej, Piotr W- kół jescze nie ruszalem -na podwozie czas dzis i jutro farba spływa z kilku liter bo to dopiero przymiarka bedę to jeszcze róznicowal kilkoma odcieniami bieli olejnej Dumo - pojazd bedzie w zamysle porzucony i przechwycony przez amerykanów a na pace bedzie bawił się mały chłopiec którego opier.. bedzie dziadek. - friulki do panzer Iv już sprzedałem ale wyslę ci te gałezie - w poniedziałek bede produkował roślinnosć tak ze w ciagu tygodnia proces zakonczę - ale wyślę ci po świętach jak poczta zacznie normalnie działać wkrótce dalszy ciąg relacji bo już mnie łapy swedzą nad dalszą robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Trochę ruszyło do przodu, choć niewiele - sprzątać mi żonka kazała a dziś zakupy bezbożnica ;) . No ale coż - ciąg dalszy - wstępnie podwozie i koła. Dopieściłem burty i pakę. Dalej nie ruszam bo wyjdzie za cukierkowo. Wygląda to teraz tak. http://i241.photobucket.com/albums/ff75/rollingstone1/jag1.jpg Dużo roboty zostało ale czasu mam mnóstwo od poniedziałku do końca roku urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 No to od jutra relacja rusza na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Myślę że można jeszcze dodać przebarwienia na pancerzu, a także trochę odprysków-drobnych kolorem jaśniejszym niż bazowy-takie złuszczenie farby,ładnie by wyglądało,ale i na tym etapie prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Tutaj jeszcze ja bym widział wyjęte jedno koło ze środka , bo tak pusto po lewej a później tak kompletnie się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Bartku - kół przybedzie - jeszcze ich nie założyłem toż to warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 A ja nie mówię o przybywaniu Fajnie jakbyś odjął jakieś tam z prawej strony ;) W końcu to opuszczone i zniszczone ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 pojazd bedzie w zamysle porzucony i przechwycony przez amerykanów a na pace bedzie bawił się mały chłopiec którego opier.. bedzie dziadek. zniszczone ma byc. Ar ju siur Bartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Noł Ajm Not ... Dzięki i sorry za pomyłkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Uwielbiam takie modele z pomysłem Bardzo mi sie podoba !!!!! ps. sorki ,że nic jeszcze nie zrobiłem z twoimi fotkami, ale mnie w robocie przycisnęło. w każdym razie pomysł już jest :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 pojazd bedzie w zamysle porzucony i przechwycony przez amerykanów a na pace bedzie bawił się mały chłopiec którego opier.. bedzie dziadek. - calosc powinna sie nazywac - "Wojna pokoleń" rollingstones - przestan zadreczac wszystkich samymi fotkami - napisz cos wiecej o technologii produkcji takich efektow/modeli. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 @p PKD4GA dobrze prawisz waćpan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi