Skocz do zawartości

WIATRAKI I INNE TEGO TYPU USTROJSTWA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podpisuje się. Ten śmigłowiec zawsze mi się podobał, kilka razy widziałem w locie. Model przepiękny, fajne malowanie, brakuje tylko... Księcia Herrego

Napisano
Podpisuje się. Ten śmigłowiec zawsze mi się podobał, kilka razy widziałem w locie. Model przepiękny, fajne malowanie, brakuje tylko... Księcia Herrego

Masz na myśli Sea Kinga? to Księcia Williama brakuje

Slide1.jpg

Napisano

Fajne chłopaki... też mógłbym być wnuczkiem jej Majesty

... niestety mnie na zatokach uwalili i nie latam na swoich ukochanych wiatrakach

God save the Queen...

Napisano

Jarek1983- A widzisz, wiedziałem że któryś latał ale nie ogarnalem który.

Grzegorz, teraz wiem skąd toTwoje zamiłowanie, niespelnionione marzenia. Ja też miałem marzenie służyć w czołgach ale za duży uroslem

Napisano
Jarek1983- A widzisz, wiedziałem że któryś latał ale nie ogarnalem który.

Grzegorz, teraz wiem skąd toTwoje zamiłowanie, niespelnionione marzenia. Ja też miałem marzenie służyć w czołgach ale za duży uroslem

...To dlatego szyjesz miniaturowe wdzianka ???

Swoją drogą są zarąbiste

Napisano

No nie do końca sam szyje, ale igły i nitki uzywam czesto. A upodobania zwyczajnie mi się z czasem zmieniły. Choć nie kryje że zawsze kiedy widzę coś z grubsza blachą na kołach lub gąsienicach, zawsze serce przyspiesza rytm. Rok temu to nawet byla okazją pojeździc na rozpoznanie po lesie, ale to już historia z zupełnie innej bajki...

Napisano

Świetnie Cie rozumiem...

Miałem kilka okazji sobie pojeździć z Flachą w muzeum na Sadybie fajna sprawa.

Ale jak na targach w Kielcach w tym roku, mogliśmy sobie pomacać

Apache'a na żywo i kilka innych ,a na deser obejrzeć start Tigera ...

(haniebnie wytarganego z ekspozycji za tylne kółko, przez niegodny polski wózek widłowy)

...To nawet Flachenty dostał wypieków

Napisano (edytowane)

Ach te krótkie chwile obcowania z mrocznymi przedmiotami pożądania... Wyobraź sobie moje samopoczucie w czasie pierwszej wizyty w Bovington Camp (na marginesie, wlaśnie wtedy widziałem pierwszy raz Sea Kinga w locie i to w takim samym malowaniu jak Twój). Przepraszam że Ci bazgrolę w Twoim wątku który jest, bądź co bądź, o Tobie.

Edytowane przez Gość
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

W sumie jak teraz nie mogę kleić to przeglądam... i zauważyłem, że jeszcze kilku swoich tematów

nie zamieściłem w portfolio

Nawiązując do sugestii Sławkab przygotuje warsztato-galerię do Seakinga HAR.3A

ale to niebawem, dziś małe uzupełnienie w portfolio.

Zapomniałem o rozpoczętym warsztacie...

MH-65C DOLPHIN U.S.C.G.

20150504_210210.jpg

WARSZTAT

Miłego oglądania

• 2 weeks later...
Napisano

Zarąbiste wiatraki, szczególnie Cormorant. Ja zacząłem robić tego

File0056_710x500.jpg

nawet mam kalkomanie + nowy ogon z APU od BB. Niestety, leży sobie, bo go mocno sponiewierałem. Chyba czas odkopać trupa i go reanimować.

Napisano

I z Ospreyem, narobił się, narobił a teraz się wykręca remontami ;)

Napisano
I z Ospreyem, narobił się, narobił a teraz się wykręca remontami ;)

Powiedziałbym, że spłoniesz w piekle ale nie mógł byś podjechać i pomóc

Zapraszam

• 6 months later...
  • 7 months later...
Napisano

Czas na mały łapdejt tematu

Pojawił się nowy wiatrak, wiec trzeba go tu przeflancować

WESTLAND WESSEX HU. 5 ROYAL NAWY RESCUE

2v23Aouq0WrDzSDnOsiwk6gjW5cUYi_3rUONGz1zO0XzLP3Uu8Lab4BiPjE9hkM6ofcxwudD9U-fewxveUwXiSg40pHrFPzC-5wft1lIfmo1GV_Gb_SU35AZRfeUkgyOlvFNbB7hI1FQ2Xfkzgwbiq7ACpIOidVD1fu6RlfbZtZvhe39gUBdMOhK_kJy96VyalbvjX-wAJIjhEUNhSbQ-JCQWhaT_pj-Zrb-G7iaAgdPxz7QvdR-o9kRDIzK8Y-2gl3prL3LCSU4FX9l65BMdkxoNW6dpedSwWDsde7Y6E18xaJE9n3MxtKV09xQmSxi2LG6_P8bN95IaFfroqSB7Ls7RXVO8hBIprOyJwLkXN4dSV58PmHgUsMtIQ_jaWLQXhNNy0q7ElCG5FENH5WUWY55VivIJUxwf7EdFyFM784hpabVscEhfyBWbhD862lb-aZnFvTf4yrIGjTboTgWGmCN6O4Ctg6iGkLZnHAAPaS5Qm84IJ0u9yyT6NpiNaHL2ZpPSl1mdm9A_QltNjNdomF-xNqEuJv6H3ur27lsWw6H54dOwXBA1GF0q3rJ-OE2AADjKy5oQu8f7F5z5skyoEmrbrwvvHXE14awW3zAn9FfcNBxe1q0=w847-h635-no

GALERIA

Następny brzydal już w drodze