7urgen Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Podpisuje się. Ten śmigłowiec zawsze mi się podobał, kilka razy widziałem w locie. Model przepiękny, fajne malowanie, brakuje tylko... Księcia Herrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1983 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Podpisuje się. Ten śmigłowiec zawsze mi się podobał, kilka razy widziałem w locie. Model przepiękny, fajne malowanie, brakuje tylko... Księcia Herrego Masz na myśli Sea Kinga? to Księcia Williama brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Fajne chłopaki... też mógłbym być wnuczkiem jej Majesty ... niestety mnie na zatokach uwalili i nie latam na swoich ukochanych wiatrakach God save the Queen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Jarek1983- A widzisz, wiedziałem że któryś latał ale nie ogarnalem który. Grzegorz, teraz wiem skąd toTwoje zamiłowanie, niespelnionione marzenia. Ja też miałem marzenie służyć w czołgach ale za duży uroslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Jarek1983- A widzisz, wiedziałem że któryś latał ale nie ogarnalem który. Grzegorz, teraz wiem skąd toTwoje zamiłowanie, niespelnionione marzenia. Ja też miałem marzenie służyć w czołgach ale za duży uroslem ...To dlatego szyjesz miniaturowe wdzianka ??? Swoją drogą są zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 No nie do końca sam szyje, ale igły i nitki uzywam czesto. A upodobania zwyczajnie mi się z czasem zmieniły. Choć nie kryje że zawsze kiedy widzę coś z grubsza blachą na kołach lub gąsienicach, zawsze serce przyspiesza rytm. Rok temu to nawet byla okazją pojeździc na rozpoznanie po lesie, ale to już historia z zupełnie innej bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Świetnie Cie rozumiem... Miałem kilka okazji sobie pojeździć z Flachą w muzeum na Sadybie fajna sprawa. Ale jak na targach w Kielcach w tym roku, mogliśmy sobie pomacać Apache'a na żywo i kilka innych ,a na deser obejrzeć start Tigera ... (haniebnie wytarganego z ekspozycji za tylne kółko, przez niegodny polski wózek widłowy) ...To nawet Flachenty dostał wypieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 A latał do góry nogami? To jest widok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Ach te krótkie chwile obcowania z mrocznymi przedmiotami pożądania... Wyobraź sobie moje samopoczucie w czasie pierwszej wizyty w Bovington Camp (na marginesie, wlaśnie wtedy widziałem pierwszy raz Sea Kinga w locie i to w takim samym malowaniu jak Twój). Przepraszam że Ci bazgrolę w Twoim wątku który jest, bądź co bądź, o Tobie. Edytowane 6 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Bazgrol do woli, po to jest to forum , dla ludzi ...poza tym nie o mnie ... tylko o wiatrakach (moich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Noooo super.......ale galerię z SEA KINGIEM to mógłbyś zrobić...bo to fajne jest panie Pazdzioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Noooo super.......ale galerię z SEA KINGIEM to mógłbyś zrobić...bo to fajne jest panie Pazdzioch Godosz Synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 W sumie jak teraz nie mogę kleić to przeglądam... i zauważyłem, że jeszcze kilku swoich tematów nie zamieściłem w portfolio Nawiązując do sugestii Sławkab przygotuje warsztato-galerię do Seakinga HAR.3A ale to niebawem, dziś małe uzupełnienie w portfolio. Zapomniałem o rozpoczętym warsztacie... MH-65C DOLPHIN U.S.C.G. WARSZTAT Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2016 I zapowiedziana aktualizacja Panowie w wasze ręce WESTLAND SEA KING HAR.3A WARSZTATO-GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Ładny kanarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Bardzo dziękuję, zwłaszcza że to pierwszy który był przerabiany przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Zarąbiste wiatraki, szczególnie Cormorant. Ja zacząłem robić tego nawet mam kalkomanie + nowy ogon z APU od BB. Niestety, leży sobie, bo go mocno sponiewierałem. Chyba czas odkopać trupa i go reanimować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 A gdzie warsztat... do dzieła Ja mam ten zestaw "Blabladora" z Hobbycrafta Też się do niego przymierzam jak pies do jeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Znowu byłby warsztat od połowy tak jak CH-47... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 trudno i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 I z Ospreyem, narobił się, narobił a teraz się wykręca remontami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 I z Ospreyem, narobił się, narobił a teraz się wykręca remontami ;) Powiedziałbym, że spłoniesz w piekle ale nie mógł byś podjechać i pomóc Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Super prace. Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Gdzieś ty to kolego wygrzebał Tylko się cieszyć, że się komuś podoba. Dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Czas na mały łapdejt tematu Pojawił się nowy wiatrak, wiec trzeba go tu przeflancować WESTLAND WESSEX HU. 5 ROYAL NAWY RESCUE GALERIA Następny brzydal już w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi