marioba Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Witam Szanownych Forumowiczów! Sd.Kfz.234/2 Puma. 1:35 Dragon, zrobiony z pudła, pomalowany czym popadło... I tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 No w końcu coś znowu popełniłeś. Ślicznie ta Puma ci wyszła. Dobra robota, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 ostatnio sporo tych pojazdów na forum. Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Listopada 2015 Autor Share Napisano 12 Listopada 2015 Witam! Jak składalność? Poza tym że wanna była powykręcana jak kot w kuwecie, to wszystko pasowało jak na Dragona przystało... No w końcu coś znowu popełniłeś Też się cieszę... ostatnio sporo tych pojazdów na forum bo Italeri wznowiło produkcje swojej Pumy i stąd ten wysyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Klasa - Czapki z glów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 Witam ponownie! Po tygodniu obecności mojego pojazdu w galerii, dziękuję tym którym model się podobał. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Ja nic nie napisalem, ale mi tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Sd.Kfz.234/2 Puma. 1:35 Dragon, zrobiony z pudła, pomalowany czym popadło... Oj, też tak bym chciał umieć pomalować "czym popadnie" . Bardzo mi się podoba, jak zwykle piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Ja nic nie napisalem, ale mi tez sie podoba i mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Świetnie wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwig hahn Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Witam Szanownych Forumowiczów! Umieszczenie mojego modelu na stronie głównej naszego forum jest dla mnie wyjątkowym wyróżnieniem! Bardzo cieszę się z tego powodu i jeszcze raz dziękuję Szanownym Forumowiczom za odwiedziny mojej galerii i za wszystkie wpisy które tam umieszczono. I tyle... Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Gratki za główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Super, pogratulować głównej i pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Gratulacje. Bardzo udany projekt. Dyskretnie brudzony i obity. Więcej takich... Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi