Coppercat Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 .......... Napiszę o wężykach bo trochę gorący temat. Należy ich szukać u wędkarzy, ja używam takich http://allegro.pl/show_item.php?item=5692249358. Rozmiary są różne. Kupiłem te wężyki, ale jest mały zonk: podawane średnice to wymiary wewnętrzne. Uważajcie przy zakupach Wężyki fajne, można je polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Lutego 2016 Autor Share Napisano 4 Lutego 2016 Też kupiłem , ale to nie jest to co miałem w pudełku , poczekam na odpowiedź Czecha co on tam wkłada . Przydać się przydadzą na pewno , ale najmniejszy jest i tak dość gruby i widać tendencje do załamywania się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 ...podawane średnice to wymiary wewnętrzne. Uważajcie przy zakupach... Ano trzeba uważać to "nomenklatura" wędkarska - żeby było wiadomo jaka żyłka środkiem przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Lutego 2016 Autor Share Napisano 5 Lutego 2016 Składam traktora dalej . Lewe drzwi będą przylepione na koniec , bo będą otwarte , tak jak i szyberdach . Na zbiorniku paliwa odkleiła się opaska , którą zresztą przylepiałem i naprawiałem wraz ze zbiornikiem , bo białorusinka zaliczyła glebę . Zostały jeszcze tylne lampy , lusterka , podretuszuję jeszcze tu i tam i zabieram się za pigmenty . Taka sytuacja : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Zjeb... nie patriotycznym napisem, tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 No właśnie zamiast Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "Przyszłosć" no może " Gazobudowa", to są jakieś pepicke "Agrostavby" . Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Nie bedzie plusazapolskiemalowanie , nie bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Oj nie ładnie, nie ładnie Kilka lat temu taki sam stał w muzeum kolejnictwa w Chabówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 Tak jakby to naprawdę miało k... jakieś większe znaczenie, że jest nie "po polsku" Już wygląda cudnie. Pewnie się przewrócę, jak zobaczę galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Gotowy : viewtopic.php?f=73&t=52962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Też kupiłem , ale to nie jest to co miałem w pudełku , poczekam na odpowiedź Czecha co on tam wkłada . Przydać się przydadzą na pewno , ale najmniejszy jest i tak dość gruby i widać tendencje do załamywania się . Dostałeś jakąś odpowiedź od Czecha. Też kupiłem te wędkarskie i jak Wy trochę się nabrałem, bo praktycznie wszystkie od 0,3 do 0,8 mają zewnętrzną ok. 1,4 mm, następne są grubsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Jeszcze niestety nie , ale ponowiłem prośbę o tą informację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi