Janisz Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 (edytowane) Panowie i Panie, Obrazek nr. 4. http://www.trumpeter-china.com/index.php?g=home&m=article&a=show&id=193&l=en https://www.scalemates.com/pl/kits/trumpeter-06738-uss-large-cruiser-alaska--1315327 Podobno już w grudniu ma być.... Edytowane 1 Listopada 2020 przez Janisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 w listopadzie lub grudniu scharnhorst 1:200 od trampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 w krajowych sklepach pojawiła się HMS Calcutta - lekki krążownik klasy C (a dokładniej typ Carlisle class) https://www.scalemates.com/pl/kits/trumpeter-05362-hms-calcutta--1288481# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 Akurat pasuje do projektu grupowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 Kiedy wreszcie pojawi sie Rodney w 1:350 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Panowie może ktoś wie co z tym Rodneyem w 1/350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Wiem jedno jako że to trumpek to jak się pojawi to będzie, a że wydrukowali w katalogu to będzie ! A to już jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Być to pewnie będzie, ale można się naczekać.... ja to na ich Agatkę już od 2019 czekam odkąd się tylko pojawiła w zapowiedziach i teraz dopiero ma być w maju (i mam nadzieje że znów terminu nie przesuną bo już miała być pod koniec 2020) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 23 Kwietnia 2021 Share Napisano 23 Kwietnia 2021 Rodney jest zapowiadany od 2018. To już rekord w oczekiwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) będzie Scharnhorst w 700 Edytowane 29 Czerwca 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 15 minut temu, M.A.V. napisał: będzie Scharnhorst w 700 Tylko po co ? Flyhawk Deluxe kosztuje 200 zł. Za Tamke z blachami trzeba dać też coś koło tego. Trumpek z pewnością wyjdzie z całym kompletem z 300zl. Chociaż z drugiej strony jest to zawsze jakaś alternatywa dla osób, które nie chcą robić na bogato. CHOCIAŻ z trzeciej strony lepszą alternatywą dla chcących robić z pudła bez fajerwerków jest flyhawk w wersji podstawowej za 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 9 minut temu, chudyhunter napisał: Tylko po co też mnie to zastanawia po co wydawać 10 raz to samo.... no ale widocznie marketingowcy wiedzą lepiej - nowatorska strategia biznesowa "co 2 lata B-smark, co 3 Jajato" Edytowane 29 Czerwca 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 7 minut temu, M.A.V. napisał: też mnie to zastanawia po co wydawać 10 raz to samo.... no ale widocznie marketingowcy wiedzą lepiej - nowatorska strategia biznesowa "co 2 lata B-smark, co 3 Jajato" Skoro się sprzedaje, to czemu nie. Akurat miłośników Smarków i Jajamotów nie brakuje Mi tylko Jajamota brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 Jajamot = ZUO, powtórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 Ale ten pierwszy Jajamot (bez trzech pierdyliardów 25-ek - tak do 1943) był całkiem, całkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 7 godzin temu, donalyah00 napisał: Ale ten pierwszy Jajamot (bez trzech pierdyliardów 25-ek - tak do 1943) był całkiem, całkiem! Marku, temu osobnikowy powyżej nie przemówisz Podejrzewam, że ze Smarkiem i Jajamotem wiążą się jakieś traumatyczne przeżycia A w temacie, to już wolałbym by trumpek wypuścił Indianapolis z dnem w 700ce Edytowane 29 Czerwca 2021 przez chudyhunter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 A ja bym chciał prawdziwego szarnhorsta w 350 : ... No i mogę sobie dalej chcieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 4 minuty temu, Szydercza Gała napisał: A ja bym chciał prawdziwego szarnhorsta w 350 : ... No i mogę sobie dalej chcieć Proszę https://www.scale-model-kits.com/products/German-Scharnhorst-Armored-Cruiser-1907-CG3507FH.html Ktoś coś wie, co jeszcze Trumpek ma w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 To stary Kombryg, do tego żywiczny, a my tu rozmawiamy o czyms nowym i ŁADNIE zrobionym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 To ja poproszę Potiomkina w 1/350! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: To stary Kombryg, do tego żywiczny, a my tu rozmawiamy o czyms nowym i ŁADNIE zrobionym.... oj tam oj tam co to za przyjemność złożyć model gdzie wszystko pasuje i nawet szpachli nie trzeba - sklejasz 3 dni, 3dni malujesz, stawiasz na półce i po miesiącu zapomniałeś że go sklejałeś. mówię to JA - niedawno "nawrócony" żywicofob no a ten PRAWILNY Langley to bardzo zacnie trumpkowi wyszedł - nie ma co narzekać.... liczę że pójdą za ciosem i może coś więcej do wodnosamolotów wypuszczą.... jak już wchodzimy w sferę marzeń i fantasmagorii to ja bym za takiego USS Pine Island z czasów High Jump czy HMS Pegasus z czasów tłuczenia bolszewii po rączkach całował bo o Akitsushimie już nie wspominam bo to mokry sen EDIT ----------------------------- 5 godzin temu, chudyhunter napisał: Ktoś coś wie, co jeszcze Trumpek ma w planach? "kiełbasa wyborcza" jest znana : https://www.hobbycar.nl/data/mediablocks/ThrumpeterCatalogue2020-2021.pdf Edytowane 29 Czerwca 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Lipca 2021 Share Napisano 31 Lipca 2021 bydzie jubocik w XL : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Lipca 2021 Share Napisano 31 Lipca 2021 Ciekawe czy coś lepszy od staruszka revella będzie. Zrobiliby lepiej IX, bo nie ma, choć kiedyś dawno dawno temu ICM zapowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Zrobiliby lepiej IX, bo nie ma ja to bym się cieszył bardziej z X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Sierpnia 2021 Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Mówimy tu o realnych tematach , masowo występujących jednostek, a nie o krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi