7urgen Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Jak juz to z rozmachem panowie. Wynajmijmy sale w Palacu Kultury i Nauki w stolycy i zrobmy fete... A co tam, jak sie bawic to sie bawic. Christian, szukaj sponsorow fety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Jakie emocje. Żeby tylko nikt na zawał nie zszedł. ;) Sylwester za pasem, a tu pół forum będzie w internetach siedzieć i czekać na wyniki zamiast popijać ruskiego szampana oglądając Krzysia Krawczyka w TVP2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Sylwester A tak naprawdę cała Polska będzie świętować zakończenie konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Patrz, a ja w góry jadę i mogę mieć ograniczony dostęp do internetu. Nagra mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Sylwester A tak naprawdę cała Polska będzie świętować zakończenie konkursu Taaaak, ja tradycyjnie w wyrze robiac sobie maraton filmowy i majac w planie sie dobrze wyspac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Ja śledziłem od początku kilka warsztatów z jednej kategorii i tylko w niej chciałem głosować. Nie mam zamiaru oceniać wszystkich, nie mając o nich kompletnie żadnego pojęcia, więc po prostu nie zagłosuję wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Myslalem ze juz nie uda mi sie zaglosowac bo nie mam interentu w domu ale jakos sie udalo , nie znam sie kompletnie na samolotach ani okretach wiec staralem sie dawac oceny mniej wiecej takie same zeby nikogo nie skrzywdzic , sam formularz nie przysporzyl zadnych problemow i moim zdaniem jest dobrze skonstruowany,z niecierpliwoscia czekam na ogloszenie wynikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 W tym momencie wypadałoby zapytać administratora, kiedy przewiduje ogłosić wyniki, bo podliczenie tych wszystkich głosów pewnie mu trochę zajmie. Nie spodziewam się wyników 1 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Zakładam, że taki super arkusz robi to sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Grudnia 2015 Arkusz sam nie robi ;-) ale mam przygotowany arkusz w excelu do którego tylko wkleję dane i powinno być wszystko jasne. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 … do którego tylko wkleję dane …Wyszukiwanie google form gather data dało, między innymi, odnośnik do View and manage form responses, gdzie mówią o ściągnięciu CSV.Czy pomocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Grudnia 2015 Spoko, dzięki. Ja właśnie będę używał CSV. Reszta pracy to przemodelowanie bazy w excelu i ustawienie automatów do liczenia punktów etc. Formuły są już ustawione, wyniki bedą pierwszego. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi