Lanczyslaw Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Przedstawiam Wam swój model, który zrobiłem jeszcze w 2015 roku.T-35 z Hobby Bossa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Gratulacje, model udany i bardzo mi się podoba. Także temat niebanalny. Fajnie zróżnicowane malowanie bazowe, brudzenie, obicia (choć zbyt wiele to się te kolosy nie nawalczyły) - też chciałbym tak umieć. Fragmenty, na które zwróciłbym jeszcze uwagę, to: lufy dział - okopcenia wyglądają nieco nienaturalnie (nierównomierne wokół końcówki lufy), lufy karabinów maszynowych warto by rozwiercić i niektóre narzędzia wymagają moim zdaniem drobnych poprawek malarskich, zostały fragmenty zielonej farby. Te drobiazgi nie zmieniają pozytywnej oceny całości. Dla mnie model zdecydowanie na plus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Genialny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Generalnie wyszedł ci ładny model. Dołożę od siebie że jak na mój gust to w niektórych miejscach obicia są za duże np. przednia wieża z działem. I jeszcze pytanie, jakim kolorem go malowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Bardzo fajny , olbrzymi , przebrzydle pokraczny czołg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanczyslaw Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Bardzo się ciesze że ten "krążownik" na gąsienicach się podoba, a farbę jaką zastosowałem to Lifecolor UA258. To już drugi mój model pomalowany tym kolorem i robi dobry efekt i w przyszłości przy nim zostanę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Strasznie fajne bydle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Piękny monster tank. Ta maszyna zawsze mi się podobała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinpiot Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Jak dla mnie - kosmos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Tak jak osobiście mi ten czołg nigdy się nie podobał, to twoje wykonanie modelu jest naprawdę świetne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts