Lanczyslaw Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Przedstawiam Wam swój model, który zrobiłem jeszcze w 2015 roku.T-35 z Hobby Bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Gratulacje, model udany i bardzo mi się podoba. Także temat niebanalny. Fajnie zróżnicowane malowanie bazowe, brudzenie, obicia (choć zbyt wiele to się te kolosy nie nawalczyły) - też chciałbym tak umieć. Fragmenty, na które zwróciłbym jeszcze uwagę, to: lufy dział - okopcenia wyglądają nieco nienaturalnie (nierównomierne wokół końcówki lufy), lufy karabinów maszynowych warto by rozwiercić i niektóre narzędzia wymagają moim zdaniem drobnych poprawek malarskich, zostały fragmenty zielonej farby. Te drobiazgi nie zmieniają pozytywnej oceny całości. Dla mnie model zdecydowanie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Generalnie wyszedł ci ładny model. Dołożę od siebie że jak na mój gust to w niektórych miejscach obicia są za duże np. przednia wieża z działem. I jeszcze pytanie, jakim kolorem go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Bardzo fajny , olbrzymi , przebrzydle pokraczny czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Bardzo się ciesze że ten "krążownik" na gąsienicach się podoba, a farbę jaką zastosowałem to Lifecolor UA258. To już drugi mój model pomalowany tym kolorem i robi dobry efekt i w przyszłości przy nim zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Strasznie fajne bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Piękny monster tank. Ta maszyna zawsze mi się podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Jak dla mnie - kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Tak jak osobiście mi ten czołg nigdy się nie podobał, to twoje wykonanie modelu jest naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi