Drozdek Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Nie wiedziałem w którym dziale napisać a skoro tutaj tematyka różna więc chyba może zostać. W ramach odciągnięcia się od plastiku, samolotów itp oraz zbliżającej się małej (dwuletniej) rocznicy związku postanowiłem spróbować swoich sił w modelarstwie z wykałaczek/zapałek i wykonać coś własnoręcznie. Poniżej kilka zdjęć z mojego pierwszego i mam nadzieje nie ostatniego projektu w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 pokazujesz to co robiłeś po nocach, knułeś zajadły plan z wypiekami na twarzy a kiedy już prezentujesz dzieło życia... taadaaam! >>> reakcja kobiety - "ach ten mój mały chłopiec..." ps. też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Zakład, że się rozczaruje, że to nie opakowanie właściwego prezentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 … mojego pierwszego i mam nadzieje nie ostatniego projektu w tej dziedzinie. …Jako ojciec trójki dzieci powiem: Uważaj na projekty w tej dziedzinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Jako ojciec trójki dzieci powiem: Uważaj na projekty w tej dziedzinie! piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2016 Jako ojciec trójki dzieci powiem: Uważaj na projekty w tej dziedzinie! Bardziej mi chodziło o projekty wykonane z zapałek/wykałaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 Jako ojciec trójki dzieci powiem: Uważaj na projekty w tej dziedzinie! Bardziej mi chodziło o projekty wykonane z zapałek/wykałaczek Ale słuchaj rad doświadczonych życiem Z naszej perspektywy często to inaczej wygląda niż z kobiecej i może zostać odebrane znacząco inaczej niż Ci mogłoby się wydawać. Oczywiście zarówno na plus jak i na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 pokazujesz to co robiłeś po nocach, knułeś zajadły plan z wypiekami na twarzy a kiedy już prezentujesz dzieło życia... taadaaam! >>> reakcja kobiety - "ach ten mój mały chłopiec..." ps. też tak mam Panie, złoto i srebro. Tak sie załatwia a nie jakieś tam tegesy Ta... Ja we wrześniu skorzystałem z tej opcji "złota obrączka" a maju będę miał syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Neon z epoki brazu. Biskupin by Ci pozazdroscil. ;) Jesli to dla ukochanej to LEDy czerwone bym dal. Poza tym fajny szlif na krawedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi