empit Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Jeden z moich ulubionych pojazdów. Model Tamiya plus Eduard i lufa RBModel i liny Eureka. / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Bardzo ładny, trochę pigmentów na błotnikach i układzie jezdnym dodałoby u więcej życia moim zdaniem. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 super maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 No to jest jeden z Twoich fajniejszych modeli, podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart04 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 No super ci wyszedł.Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Dziękuję za opinie. Takom wypuścił dwie pięć piątki, może wypuszczą też naszą Meridę. I chodzi mi po głowie taka mini kolekcja rodzinyT-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Dziękuję za opinie. Takom wypuścił dwie pięć piątki, może wypuszczą też naszą Meridę. I chodzi mi po głowie taka mini kolekcja rodzinyT-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Bardzo ładny . Jedyne do czego miałbym uwagę to to, że kalki chyba trochę nie wyszły. Wydaje się, że się srebrzą, a na zasobniki nie siadły w zagłębieniach. Ale może to kwestia fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Dziękuję za opinie. Takom wypuścił dwie pięć piątki, może wypuszczą też naszą Meridę. I chodzi mi po głowie taka mini kolekcja rodzinyT-55 Też mam taką nadzieję. Od T-55AM do naszej Meridy całkiem blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Elegancki. Jaką farbą malowałeś? Kolor trafiony w punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Bardzo mi się podoba. Wygląda jak żywy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2016 Bardzo ładny. Ma w sobie to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Dziękuję za miłe oceny. Co do koloru, to własna mieszanka PACTRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Też chcę pogratulować ładnego modelu Brezent na jarzmie malowałeś jakąś konkretną czy też mieszanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Nie pamiętam już jaką zieleń dałem na brezent. Ale z tego co pamiętam, to prawie każda zieleń będzie dobra, bo osłony były we wszelkich odcieniach zieleni. I nie ma sensu szukanie jakiegoś konkretnego odcienia. Dziękuję jeszcze raz za pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi