Seba77 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Witam Zestaw firmy Mirage wzbogacony blaszkami NorthStar oraz dodatkami własnymi. Zestawik niewielki ale dający sporo frajdy z budowy. Dysponując planami jednostki można wprowadzić kilka dodatków nie ujętych w zestawie. Dopasowanie elementów dobre , szpachli szło niewiele. Sam zestaw bez blaszek wykonany prosto z pudła jest dobry. Jedyne zastrzeżenie można mieć co do grubości masztów. Teraz kilka fotek gotowego modelu. Piszcie co sądzicie i jakie macie pomysły co można było zrobić lepiej. ( Brudzenie pomijamy ) Pozdrawiam i do następnego razu tzn. modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Bardzo mi się podoba. Tym bardziej, że nasz Zdjęcia chyba robiłeś z lampą błyskową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Fajny z klimatem. Też bym chciał tak umieć. Gdyby nie to że mam zaplanowane najbliższe 30 lat modelowania (tyle tego czeka w kolejce) to bym sobie też całą serię sprawił. Obserwowałem warsztat i widziałem że trochę go przeorganizowałeś. Biorąc pod uwagę materiał wyjściowy to jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Model się podoba Za zdjęcia powinieneś dostać Może więcej zbliżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 3 Lutego 2016 No za zdjęcia to niestety ... dopalone lampa tak że nic nie widać a szkoda bo model zacny... do poprawki- foty oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Zmień tło na szare, zrezygnuj z lampy, nic nie widać, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 model - poza brudzeniem - bardzo udany. Gratulacje! jak Koledzy pisza wczesniej zdjecia tylko nieco przeswietlone i gubia mnostwo swietnych detali. Poprosze o kolejne - bo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Share Napisano 3 Lutego 2016 Postaram się o lepszej jakości zdjęcia. Jak nie dam rady poproszę o pomoc fotografa który lepiej ogarnie temat. Obecnie dysponuję tylko aparatem w komórce. Dostałem wskazówkę że powinienem zdemontować banderę na maszcie. Gdy jest proporzec na dziobie okręt stoi w porcie i bandera jest tylko na flagsztoku rufowym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 już pisałem w warsztacie ale nie omieszkam i tu bardzo fajnie to wyszło i duży szacunek za cały projekt - gratulacje - tylko jakoś tak ... zazdrość zżera brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Seba77 - już się wypowiadałem w warsztacie, że bardzo mi się podoba więc nie będę się powtarzał Zrezygnowałeś z załogantów? Bo coś mi się kojarzy, że się zastanawiałeś nad figsami (chyba że coś mi się pomerdało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Model mi się podoba, o fotkach już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 fajne, fajne mi tylko te łańcuchy się nie podobają. Jakieś takie płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Ładny... no ale weź mu chociaż trochę ten komin okopć Zrób jakieś przebarwienia na dnie, glona jakiegoś... No i na tym szarym to też mogłeś sie trochę pobawić olejami w innych kolorach, trochę wariacji tonalnej dodać, a nie tylko szarym łoszem chlap chlap Nic się nie martw tak se ino marudzę, model jest bardzo ładny. A za te zdjęcia to Pułkownik już umówił Cię na spotkanie ze SMOKIEM Z KOMODO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Ładny... no ale weź mu chociaż trochę ten komin okopć Trochę rzeczywiście by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi