MichalZ Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Witam,dziś do zaprezentowania mam odnowiony model firmy Academy który dawno temu sprzedawany był w pudle Italeri, pojazd klasycznie w barwach 1.Dywizji Pancernej gen.Maczka. , link do warsztatu viewtopic.php?f=87&t=52965&p=768176#p768176 Oraz tu z figurkami, dodam że figury nigdy nie były moją mocną stroną Z czasem przywiąże może jeszcze jakoś te tobołki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Jak dla mnie to się podoba figurki też nie są złe . Trochę mi nie pasują te hełmy na wieży ale niech i tak będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 No, jest bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Podoba mi się. U mnie najprawdopodobniej po Cromwellu będzie produkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Od razu widać, że jest życie w Pierwszej Pancernej! Całość bardzo zgrabna, brudzenie powściągliwe, jest moc. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 (edytowane) No i elegancko wyszło, renowacja udana Pojazd bardzo dobrze wygląda, jedynie doczepiłbym się po trochę przygrubych osłon reflektorów oraz przydałaby się jakaś linka czy pasek mocująca klamoty do pancerza. Poza tym malina PS: Chciałbym tak nie potrafić malować figurek jak Ty Edytowane 22 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Zdublowało się, proszę o usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Bardzo ładny. figurki nie są złe. Kolejne będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Ładny model! Malowanie jest bardzo OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Odrestaurowanie zdecydowanie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi