jonathan Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 No tak patrze to trochę galerii przybyło pod sam koniec ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 O tak, jest co oglądać a i ocena modeli będzie tym razem dłuższa. Dziś na noc szykuję litr kawy i biorę się za wypełnianie ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Ja już przeglądam galerie. W sumie jakieś nowe doświadczenie. Po raz pierwszy sam będę oceniany. Jednak patrząc po większości prac... Można się cieszyć że się skończyło i zdążyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Gratuluję wszystkim, którym się udało wygrać z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Nie wiem jak wy..? Ale ja dziś byłem na plaży. Miałem sporo czasu po pracy. W końcu!!! . Piwo, plaża, żona i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Kolejność losowa. Detektyw... gdzie mieszkasz? jak się nazywasz? Po piwie kto prowadził samochód? Oczywiście żoneczka prowadziła samochód. 20km do jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Tak myślałem, że plaża okaże się kawałkiem piasku przy sadzawce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Sporo osób wrzuca galerie o 23:58 Sam konkurs to chyba za mało emocji ;) Konkurs zakończony, 78 świetnych modeli w galeriach. Bardzo dobry wynik. Ciekawe, że dioram było prawie tyle, ile lotniczych, a więcej, niż cywilnych. Choć teoretycznie były najbardziej pracochłonne. U mnie taki był plan. Ostatniego dnia wstawiam galerię i git. Tylko jak zwykle nie przewidziałem że mogą wystąpić schody o których pisałem w warsztacie. 1. Padła bateria w aparacie 2. Irytacja na agentów ubezpieczeniowych - taki stresor wcale nie pomagał przy budowie 3. Zachód Słońca ....... słabe oświetlenie... 4. Prędkość netu bliska zeru. 5. Wywalenie załadowanych fotek w kosmos. 6. Do tego niewielkie problemy z samym modelem, podstawką itp........ No ale liczy się że skończyłem o czasie....uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Widzę, że Reflect jest online, może wrzuci wreszcie arkusz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Września 2016 Witam Oddajemy wam Arkusz Sądziego - TUTAJ LINK - powodzenia i sędziujcie sprawiedliwie. Głosowanie potrwa do 11.09 do godziny 23.59. Uwaga arkusz nie zapamiętuje wyników - jeśli zamkniecie okno przeglądarki albo padnie net - trzeba będzie rozpocząć od nowa. pozdrawiam Admin P.S. Jeśli dana kategoria nie jest waszą specjalnością i nie wiecie jak oceniać - w tej edycji konkursu nie ma wymogu oddawania głosu - wystarczy przejść do kolejnego pytania. P.S.2 Gentleman's agreement - nie głosujemy na swoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi